Guy ”Dr Disrespect” Beahm vihjasi tuoreessa striimissään mahdollisesta yhteistyöstä YouTube-tähti Felix ”PewDiePie” Kjellbergin kanssa.

Jos joku suurista striimaajista tai tubettajista ei ole vielä pelannut hitiksi noussutta Among Us -peliä, on heidän kommenttikenttänsä luultavasti täynnä fanien toiveita niin tehdä. Niin on myös Twitch-bannikohun keskellä edelleen olevan, YouTubessa nykyisin striimaavan Dr Disrespectin.

Lue lisää: Dr Disrespect ei anna Twitch-banniensa olla – aikoo julkaista yhtiötä mollaavan dissibiisin?

Marraskuun 8. päivän striimissään, päätti Dr Disrespect vastata vihdoinkin faniensa jatkuvaan kyselyyn Among Us -pelin pelaamisesta, kertoen pelaavansa sitä PewDiePien kanssa.

”Tiedättekö, yksi asia mitä minulta kokoajan kysytään on ’Milloin aiot pelata Among Us:ia Doctor? Milloin aiot pelata Among Us:ia Doctor? Milloin aiot pelata Among Us:ia Doctor?’ Jatkuvasti,” sanoi Doc.

”En ole ikinä pelannut sitä… Pelaan sitä PewDiePien kanssa ensi viikolla. PewDiePie, se on sinusta kiinni,” hän jatkoi, vihjaten ettei asiasta ole kuitenkaan sen suuremmin sovittu.

Elokuussa, Dr Disrespectin ensimmäinen YouTube-striimi keräsi yli 300 000 katsojaa. Nyt mikäli Docin ja PewDiePien Among Us -striimi toteutuu, voi se hyvinkin rikkoa uuden ennätyksen, ottaen huomioon PewDiePiellä olevan 107 miljoonaa YouTube-seuraajaa.

Lue myös: Shroud äimistyi YouTuben toiminnasta – mainostaa CS:GO-huijausohjelmia hänen videoissaan

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.