Dota Underlords on vihdoin pyörähtämässä ulos early access -vaiheesta. Viimeistelty peli julkaistaan 25. helmikuuta yhdessä ensimmäisen kauden kanssa.

Kuitenkin ennen Underlordsin virallista julkaisua peliin on saapunut kokonaan uusi sankari: Enno. Pelin verkkosivuilla uutta soturia kuvaillaan varsin lennokkaasti: ”Enno ei pysy hetkeäkään paikoillaan. Se sinkoilee ympäriinsä ja myrkyttää vihollisia kaukohyökkäyksillään. Jos Enno joutuu pinteeseen, se karkaa laudalta laukaisunarun avulla hetkeksi huilimaan ja palaa sitten tainnuttamaan kaikki viereiset viholliset.”

On hyvä huomauttaa, että ennen Dota Underlordsin virallista julkaisua peli ei ole saamassa uusia isoja päivityksiä.

”Kuten mainitsimme muutama viikko sitten, tämä on viimeinen iso päivitys ennen Early Accessin päättymistä ja pelin ensimmäisen kauden julkaisua. Tiimi on nyt työn touhussa ja keskittyy lisäämään ominaisuuksia ja sisältöä ja tekemään viime silauksia käyttöliittymään.”

”Underlordsin ensimmäinen kausi tuo peliin uutta sisältöä, kuten kaupunkikierroksen, uusia palkintoja ja täyden taistelupassin sekä tuoreet pelistrategiat sankarien ja esineiden kiertojärjestelmän myötä”, Dota Underlordsin verkkosivuilla kirjoitetaan.