Dexerton lähteet paljastavat: NiP harkitsee LNZ:n korvaamista. Ninjas in Pyjamas olisi ottamassa CS-kokoonpanoon toisen tanskalaispelaajan.

Dexerto uutisoi tiistaina, että Linus ”LNZ” Holtäng olisi joutumassa sivuun Ninjas in Pyjamasin CS-kokoonpanosta. Tilalle olisi tietojen mukaan tulossa tanskalainen Patrick ”es3tag” Hansen.

Linus nostettiin Young Ninjas -akatemiajoukkueesta avaukseen kesäkuussa. 19-vuotias LNZ joutuu todennäköisesti tekemään tilaa kokeneemmalle pelaajalle. Nuoressa ruotsalaisessa on potentiaalia ja aika näyttää kehittyykö hänestä edustusjoukkueen tähti.

LNZ on ollut kokoonpanon heikoin lenkki tilastollisesti. 0.91 rating, 0.75 impact ja vain 39.5% kartoista ovat olleet yli 1 ratingin. Tilastot eivät kerro kaikkea, mutta jopa LNZ:n roolissa pitää pystyä parempaan, sillä NiP yrittää päästä CS:GO:n kärkeen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: SJ myi CS-lupaus Jimi ”Jimpphat” Salon – pelissä tuuraajana ottoNd

Tanskalainen es3tag tulisi Complexityn organisaatiosta ikoniseen Ninjas in Pyjamasiin. Patrick taitaa support-roolin, mutta pystyy pelaamaan entryfrägääjän/kärkihykkääjän roolissa.

25-vuotias on pelannut ennen Complexity Gamingia mm. seuraavissa joukkueissa: Cloud9, Astralis, Heroic, FunPlus Phoenix ja Tricked Esports.

Jos siirto toteutuu, niin Nicolai ”dev1ce” Reedtz ja es3tag pelaavat jälleen yhdessä. Kaksikko voitti Astraliksen paidassa ESL Pro League Season 12:n Euroopan osalta.

Lähde: Dexerto
Kuva: EPICENTER

Lue myös: Eteläkorealainen FPS-legenda solo lopettaa pitkän uransa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!