Death Stranding Twitchin toiseksi katsotuin viimeisen viikon aikana

Hideo Kojiman pitkään odotetun ja hypetetyn pelin suosio näkyy myös striimauspalveluilla ja se nousi Twitchin listalla toiseksi katsotuimmaksi viimeisen seitsemän päivän aikana.

Twitchtracker.com -sivuston mukaan peli on saavuttanut palvelun toiseksi suosituimman pelin aseman ja ohittanut muun muassa Fortniten ja Modern Warfaren. Death Strandingia on viimeisen viikon aikana seurannut keskimäärin 97 000 katsojaa. Ainoastaan kestosuosikki League of Legends on pysynyt Hideo Kojiman eepoksen edellä.

Pelin ympärillä pyöri jo pitkään melkoinen hype, joka vain kiihtyi julkaisupäivän lähestyessä. Kojiman teosta ympäröi myös melkoinen mysteeri, sillä sen sisältöä varjeltiin tarkoin, eikä pelistä julkaistuista trailereista saanut raavittua paljoakaan konkreettista tietoa vastaan.

Mysteerin ja hypen ruokkiminen on kuitenkin toiminut ilmeisen tehokkaana markkinointitaktiikkana, sillä kakkossija Twitchin seuratuimpien pelien listalla on merkittävä suoritus. Suosituimmat pelit striimeissä ovat lähes yksinomaan kilpailuhenkisiä ja tapahtumarikkaita moninpelejä, ja nyt kyseessä on hidastempoinen ja tarinavetoinen yksinpeli.

Death Stranding tuskin tulee kuitenkaan keikkumaan kärjessä kovin kauaa, sillä yksinpelistä riittää sisältöä vain rajatusti ja katsojien kiinnostus erikoiseen peliin alkaa varmasti vähitellen tasaantumaan. Peliä on viimeisen viikon aikana katsottu yhteensä 15,8 miljoonaa tuntia, mikä on kuitenkin varteenotettava saavutus. Kiinnostusta tarinavetoisiin yksinpeleihin siis löytyy myös striimauspalveluiden katsojien joukosta.

 

Lähde: TheLoadout.com.

Kuva: Kojima Productions.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!