Danil ”Dendi” Ishutin on vihdoin löytänyt itselleen uuden tiimin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän ei pelaa Natus Vincere -joukkueen riveissä.

Dendi ennätti olla vain pari kuukautta ilman joukkuetta.

Harva kilpapelaaja on saavuttanut maailmanlaajuisen yhteisön sisällä samanlaista asemaa ja kunnioitusta, kuin ukrainalainen Danil ”Dendi” Ishutin. Hän ennätti pelata jo vuodesta 2010 lähtien Natus Vincere -joukkueessa. Kyseinen tiimi on sikäli legendaarinen, että se onnistui kaappaamaan itselleen ensimmäisen The International -turnauksen voiton vuonna 2011. Dendi tähditti myös vuonna 2014 Valven julkaisemaa Free to play -dokumenttia.

Yhteisen taipaleen jälkeen suurelle yleisölle tuli järkytyksenä, kun joukkueen sisällä ilmoitettiin muutoksista. Pian tämän jälkeen Dendin ja NaVin tiet erosivat. Hän ei kuitenkaan sulkenut ovea jatkoa ajatellen. Ilmoituksen jälkeen Dendi rauhoitteli fanejaan ja lupasi pysyä osana rakastamaansa peliä.

Muutaman hiljaisen kuukauden jälkeen uusi tiimi on löytynyt kaikessa hiljaisuudessa. Tigers on Kaakkois-Aasialainen joukkue ja se on tunnettu aikaisemmin myös nimellä TNC Tigers. Dendin lisäksi samaan aikaan rosteriin otettiin myös Chai ”Mushi” Yee Fung. Mushi ottaa paikan joukkueen ykköspositiossa, kun taas Dendi puolestaan pelaa kakkospositiota.

Tigers on aikaisemmin saavuttanut maltillista menestystä, mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan millaisiin suorituksiin tiimi pääsee uuden rosterinsa kanssa!

Joukkue näyttää kokonaisuutena tältä:

Chai ”Mushi” Yee Fung – Positio 1

Danil ”Dendi” Ishutin – Positio 2

David ”Moonmeander” Tan – Positio 3

Kenny ”Xepher” Deo – Positio 4

Sivatheeban ”1437” Sivanathapillai – Positio 5 – Kapteeni

Tigers

@tigers_dota
A long time rival to our players, now ally. Let’s welcome Danil "Dendi" Ishutin as the 5th member to join the Tigers family today! Bringing the team to a full roster. Fans of Tigers, we want to share this experience with you. Meet the new members of @tigers_dota . #roartigers

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli