CS:GO tulee takaisin kohta vihdoin kunnolla! Katso tiistaina alkavan FunSpark ULTI 2021:n turnauksen otteluparit.

Counter-Strike: Global Offensiven pelaajatauko lähenee loppuaan ja fanit pääsevät nauttimaan otteluiden katsomisesta.

Pienempiä turnauksia on pyörinyt tauon aikana, mutta maailman parhaat joukkueet palaavat tammikuun loppupuolella kehään.

250,000 dollarin Funspark ULTI 2021 alkaa tiistaina 18. tammikuuta ja mukana on kahdeksan (8) joukkuetta.

Kutsun saivat Gambit Esports, Fnatic, Astralis ja Entropiq. BIG Clan sekä Extra Salt omistavat paikan heidän vuoden 2020:n suorituksien takia.

Funspark ULTI:n ranking-pisteiden avulla viimeiset paikat lunastivat K23 ja ECSTATIC. ENCE ja HAVU jäivät sijoille 6-7.

Funspark

@FunsparkCSGO
We are glad to announce our grand final starts from 18th Jan to 24th Jan. Eight teams @GambitEsports @astralisgroup @Entropiqteam @FNATIC @BIGCLANgg @ExtraSaltGG @k23_esports @EcstaticCS will fight for the champion! Who would you think will be the last one stand?

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Yksi turnauksen kiinnostavista joukkueista on Extra Salt. Kokoonpanossa pelaavat Paytyn ”junior” Johnson ja Michael ”Grim” Wince.

Hltv.org’in tietojen mukaan kyseessä olisi Complexityn tuleva kokoonpano.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Vihdoin se on varmaa! Kapteeni Amerikkana tunnettu Nitr0 palasi Counter-Strikeen

Turnauksen otteluparit

Turnauksen avausottelussa nähdään Entropiq vs. ECSTATIC. Peli alkaa jo 13.00 tiistaina ja Entropiq on ennakkoon suosikki. Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuussa ja silloin ECSTATIC vei pelin 2-1.

Tiistain toinen ottelu on Astralis vs. K23. Tanskalaiset ovat jättimäinen suosikki ottelupariin, mutta venäläinen K23 lähtee isolla itseluottamuksella Astraliksen kaatoon. Ennen taukoa K23 voitti yhdeksän ottelua putkeen.

Keskiviikkona BIG Clan lähtee haastamaan Fnaticia kello 13.00. Uudistunut Fnatic on näyttänyt hyvältä ja tähtää vuoden aloittamiseen voitolla.

Avausotteluiden viimeinen ottelupari nähdään keskiviikkona kello 16.00. Gambit Esports ja Extra Salt ottavat toisistaan mittaa. Maailmanlistan toiselta sijalta löytyvä Gambit on massiivinen ennakkosuosikki, mutta tauon jälkeen on mahdollista nähdä isoja yllätyksiä. Extra Salt oli 11 pelin voittoputkessa, mutta kokoonpano on muuttunut edellisistä otteluista.

Paperilla turnauksen suurin voittajasuosikki on Gambit. Gambit aloitti myös vuoden 2021 vahvasti, kun ensimmäisestä 10 kartasta saldo näytti 9-1.

Suurimmat haastajat ovat Fnatic ja Astralis.

Elisa Viihde näyttää turnauksen Twitch-suoratoistopalvelun kautta. CS:GO:n paluusta kertoo myös se, että Elisa Invitational Winter 2021:n ”karsinnat” käynnistyvät maanantaina. Jaossa on neljä paikkaa turnaukseen.

Kuva: Funspark Ulti

Lue myös: CS:GO:n Last Dance on totta! FalleN julkaisi projektin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä