CS:GO-Dataminerit löysivät Valven kehittävän uusia pelimuotoja

© Kuva: Valve

Tuoreen Counter-Strike: Global Offensive -päivityksen tiedostoista on löytynyt mielenkiintoista dataa, osoittaen Valven kehittävän uusia pelimuotoja peliinsä.

CS:GO ei ole saanut uutta pelimuotoa Danger Zonen jälkeen, kun Battle Royale -pelimuoto saapui joulukuussa 2018. Peliä päivitetään usein uusilla skineillä ja kartoilla, mutta uusia pelimuotoja Counter-Strike tarjoaa vähän.

Lue lisää: CS:GO-päivitys kääntää Dust2:n B-pommialueen ovet sekä parantaa hahmojen kontrastia

Reddit-käyttäjä u/Forest_Technicality löysi tiedostoja juuri päivitetystä Miragesta ja Infernosta, viitaten Valven viralliseen Retake-pelimuotoon. Karttoihin tulisi säädettävät esteet, jotka rajaisi kartassa liikkumista samalla tavalla kuin Wingman-pelimuodossa. Tiedostonimet ”retake.asite” ja ”retake.bsite” löytyvät molemmista kartoista.

Counter-Strike: Global Offensivessa on paljon yhteisön luomia pelimuotoja, joista myös Retake on tuttu. Pelimuodossa kierros alkaa terroristien asettaen pommin, ja Counter-Terroristit yrittävät kaikkensa purkaa pommin. Monet suosivat Retake-pelimuotoa lämmittelynä ennen kilpailullista peliä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.