CS-pelaajien ammattiyhdistys pettynyt ESL:n toimintaan Pro Leaguen joukkuemäärän karsimisessa

Counter-Strike Professional Players Association julkaisi vihdoinkin virallisen kannanottonsa ja ilmaisivat pettymyksensä ESL:n kommunikointiin Pro Leaguen muutosten yhteydessä.

ESL herätti kohua viime viikolla ilmoittaessaan tiputtavansa Pro Leaguen joukkueiden määrän puolella, 48 joukkueesta 24:ään. Osa jo mukaan karsiutuneista joukkueista joutuikin tyytymään paikkaan alemman tason Mountain Dew -liigassa.

LUE MYÖS: ESL Pro League vähensi kilpailevien joukkueiden määrää – ENCE, Aleksib ja zehN kuitenkin kutsuttujen listalla

Pelaajat ja yhteisön jäsenet lyttäsivät päätöksen välittömästi ja kovaäänisesti, mutta kaikki odottivat samalla kuitenkin myös ammattiyhdistyksen eli Counter-Strike Professional Players Associationin virallista kannanottoa asiaan.

LUE MYÖS: Thorin ja s1mple kritisoivat ESL Pro Leaguen toimintaa rajusti – ”epäeettisiä roistoja jotka kohtelevat ihmisiä kuin arvottomia pelinappuloita”

Maanantaina 27. päivä CSPPA julkaisi vihdoinkin lausuntonsa, jossa he ilmaisevat pettymyksensä ESL:n toimintaan ja erityisesti kommunikaation puutteeseen tilanteen hoitamisessa.

”Olemme pettyneitä siihen miten ESL hoiti EPL:n muutoksia koskevan kommunikaation,” CSPPA totesi. ”Olemme tehneet kovasti töitä pitäkseemme liigat ja turnaukset mahdollisimman avoimina, ja aiomme parhaamme mukaan varmistaa, että pelaajilla, joita tämä on koskettanut, tulee olemaan parhaat mahdolliset mahdollisuudet yrittää päästä mukaan EPL:ään ja muihin liigoihin.”

”CSPPA tekee kaiken minkä se voi, nyt ja tulevaisuudessa, koittaakseen saada liigoista mahdollisimman avoimia ja inklusiivisia, jotta CSPPA:n jäsenet kaikilta tasoilta ja alueilta voivat osallistua.”

Yhdistys myös vakuutti, että he eivät neuvottele vain ammattipelaajien eduista, vaan koko CS:GO-yhteisön puolesta, ja pyysivät samalla faneilta kärsivällisyyttä heidän yrittäessään rakentaa parempaa tulevaisuutta pelin koko ammattiskenelle.

Samalle he kuitenkin myönsivät, että heillä ei riittävästi vaikutusvaltaa vaikuttaa isojen järjestäjien merkittäviin liiketaloudellisiin päätöksiin.

 

 

Lähde: Dexerto.com

Kuva: ESL.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.