CS-konkari GeT_RiGhT uskoo sairastaneensa koronaviruksen – ”Minulta löydettiin vasta-aineita”

© Kuva: ESL

Ruotsalainen CS-konkari Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund kertoi Twitterissä pystyvänsä vihdoin tapaamaan vanhempansa pitkään aikaan, sillä häneltä löydettiin IgG vasta-aineita, jotka viittaavat siihen että hän olisi sairastanut koronaviruksen (COVID-19).

GeT_RiGhT kertoi olleensa todella sairas USA:ssa pelatun Flashpoint -liigan 1. kauden aikana. Liiga oli tarkoitus pelata studiotiloissa, mutta siirrettiin se koronaviruksen nopean leviämisen takia netissä pelattavaksi. Joukkueet pelasivat turnauksen loppuun omista majoituksistaan.

Vaikka GeT_RiGhT kertoi omien oireidensa parantuneen nopeasti, oli hän melkein kaksi kuukautta karanteenissa kotiin palattuaan.

Kuva: Twitter

Monet kommentoijat kehottivat 30-vuotiasta CS-konkaria olemaan vielä varovainen – ettei hän vain tartuttaisi muita – sillä hänellä saattaa olla vasta-aineista huolimatta kehossaan vielä joku koronaviruksen kanta.

Mikä tapauksessa on yllättävää, ettei GeT_RiGhT pitänyt juuri ollenkaan taukoa Dignitaksen otteluista viruksesta toipuessaan, vaikka kertoi ettei ole eläessään ollut niin sairas. Joukkue putosi 5. huhtikuuta Flashpoint -liigasta, ja oli takaisin pelikentillä DreamHack Masters Spring -karsinnoissa jo 11 päivää myöhemmin.

Toivotaan että GeT_RiGhT on nyt kuitenkin kokonaan parantunut, ja pystyy tapaamaan vanhempiaan turvallisesti.

Lue myös: CS:GO Major-voittaja Mihail ”Dosia” Stolyarov bannattiin Twitchistä

30-vuotias CS-konkari kertoi lopuksi käsiongelmiensa kuitenkin vielä jatkuvan. Hänen onnekseen CS-pelaajien kesätouko pidetään 6.7.–6.8., joka mahdollistaa käden kuntoutuksen ilman suurta pelaamisesta johtuvaa lisärasitusta.

Lue myös: Mitä?! CS:GO:n source 2 -päivitys on peruutettu – ”Liian paljon työtä”

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.