CS-analyytikko kritisoi flamien toimintaa Twitterissä. Entinen valmentaja Janko ”YNk” Paunović ei tykännyt pelaajan toiminnasta karttojen välissä.

Janko ”YNk” Paunović iski Twitteriin palautetta Egor ”flamie” Vasilyevin toiminnasta WePlay Academy League Season 2 -turnauksen finaalissa.

Turnauksen finaalit pelattiin Ukrainassa upeissa LAN-olosuhteissa. Finaalissa vastakkain olivat MOUZ NXT ja NAVI Junior.

Akatemiajoukkueille suunnattu turnaus oli lopulta MOUZ NXT:n juhlaa, kun NAVI Junior kaatui 2-0.

Kievissä pelatussa finaalissa MOUZ otti ensimmäisen kartan Dust 2:n lukemin 16-11. Karttojen välissä oli taukoa, joten pelaajat pystyivät käymään vessassa, kerätä hieman energiaa tai lämmitellä seuraavaa karttaa varten.

Twitch-käyttäjä Fl1ck5h07 leikkasi striimistä pienen pätkän, joka näytti Flamien katsovan Forza Horizon 5 -striimiä.

Tästä pätkästä entinen CS-valmentaja YNk repi pelihousunsa.

– Tämä on vitsi. Kuinka pihalla hänen täytyy olla tehdäkseen jotain tuollaista? Ymmärrän, että NaVi on luultavasti hieman sentimentaalinen häneen liittyen, mutta tässä vaiheessa hänet pitäisi potkia joukkueesta. Epäreilua nuoria pelaajia kohtaan, jotka työskentelevät v*tusti päästäkseen seuraavalle tasolle.

Janko Paunovic

@YNk
What a joke...how checked out do you have to be to do something like that?? I get it NaVi probably is a bit sentimental about him but at this point you just need to remove him, it's unfair to the young guys working their ass off to get to the next level.

clips.twitch.tv/WimpyHardSword…

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: SJ myi CS-lupaus Jimi ”Jimpphat” Salon – pelissä tuuraajana ottoNd

Tästä alkoi keskustelu ja muut alkoivat puolustaa pelaajaa. FaZe Clanin Russel ”Twistzz” Van Dulken otti asiaan kantaa:

– Mikä sinun ongelmasi on? Hän etsi muita tapoja nollata huonon kartan jälkeen. En usko, että tuolilla nojaaminen tai hyppiminen kartalla on eri asia.

Janko vastasi Russelille:

– Mielestäni akatemiajoukkueen veteraanipelaajana olet roolimalli nuoremmille pelaajille. Striimin katsominen finaalikarttojen välissä ei todellakaan ole hyvä esimerkki. Lisäksi hänen yleinen kehonkielensä ja asenteessa sarjan aikana ei ollut hyvää.

Twistzz tarkensi ajatuksiaan:

– En katsonut peliä, joten minulla ei ole mitään sanottavaa hänen kehonkielestä, mutta emme voi tietää, että auttaako chillaus karttojen välissä myös muita rentoutumaan. On mahdotonta spekuloida, että tekeekö hän hyvää vai huonoa joukkueelle. Mielestäni twiittisi oli vain tarpeetonta vihaa.

Ex-valmentaja latasi lisää:

– Ehkä mielipiteesi olisi erilainen jos saisit kokonaiskuvasta kiinni. Se ei ole vihaa minulta, vaan reilua kritiikkiä, kun otetaan huomioon kyseessä oleva pelaaja ja hänen suoritukset lähiaikoina.

Lue myös: 100 Thieves hyvästeli valmentajan – lähteekö nitr0 takaisin CS:n pariin?

Moni otti lyhyesti kantaa asiaan:

– Tuossa ei ole mitään väärää. Se on sama kuin kuuntelisi musiikkia tai kävisi happihyppelyllä, maailman parhaisiin pelaajiin kuuluva Oleksandr ”s1mple” Kostyliev puolusti vanhaa joukkuekaveriaan.

– Mitä eroa tällä ja ulos tupakalla menemisellä on, 100 Thievesin Valorant-pelaaja Ethan ”Ethan” Arnold kysyi.

– Kaikki eivät tarvitse viimehetkien deathmatchia, CS-analyytikko Mohan ”launders” Govindasamy kommentoi.

Janko vastasi myös laundersille:

– En sano, että hänen tarvitse mennä deathmatchiin, mutta hänen ei pitäisi katsoa striimiä karttojen välissä finaalissa.

Myös flamie itse pääsi ääneen, kun hän vastasi Jankon twiittiin:

– Rauhoitu mies. Olin pelaamassa aim botz -karttaa ja kun muut lähtivät käymään vessassa/tauolla, niin katsoin striimiä. Lisäksi en ole NAVI Juniorin jäsen, kyseessä oli vain yksi turnaus.

Lopulta myös toinen kartta Vertigo meni MOUZ NXT:n hyväksi 16-11 ja flamie jäi jälleen miinukselle 15-23.

Kuva: Igor Bnezborodov / StarLadder

Lue myös: Eteläkorealainen FPS-legenda solo lopettaa pitkän uransa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!