Complexityn AWP-tähti Valentin ”poizon” Vasilev on joutunut sairaalahoitoon hätäleikkauksen takia, kertoo organisaation toimitusjohtaja Jason Lake Twitterissä.

Organisaatio tai poizon eivät ole paljastaneet leikkauksen tarkempia syitä. 22-vuotiaan bulgarialaispelaajan odotetaan kuitenkin toipuvan täysin ja palaavan pelikentille mahdollisimman pikaisesti.

Lake kertoi Complexityn testailevan lähipäivinä sijaispelaajia, joiden kanssa joukkue voisi viimeistellä vuoden 2020 CS-kauden.

Kyseessä on jo kolmas turnaus tänä vuonna, jossa Complexity joutuu turvautumaan sijaispelaajaan. Aikaisemmin, joukkueen tuuraajana on toiminut tanskalainen Niels-Christian ”NaToSaphiX” Sillassen.

NatoSaphiX nähtiin Complexityn tuuraajana viimeksi lokakuussa, joukkueen 17-vuotiaan Owen ”oBo” Schlatterin tehtyä yllätyslähtö organisaation kokoonpanosta. 24-vuotias tanskalaispelaaja on tälläkin hetkellä vapaa-agentti, joten on hyvin mahdollista, että hän tulee toimimaan myös Complexityn loppuvuoden sijaisena.

Poizonin tuuraaja on kuitenkin varmistettava pikaisesti, Complexityn jatkaessa pelejään 15. joulukuuta alkavassa IEM Global Challenge 2020 -turnauksessa.

Lue myös: c0ntact laittoi CS-pelaajansa myyntiin – HAVU vihjailee kohti ottoNdin kiinnitystä

Jason Lake

@JasonBWLake
#COLCS update:

Unfortunately @poizonCSGO has been hospitalized for an emergency surgery. We expect him to fully recover & ask you to send your love & support.

In the coming days we w/ be trying out different subs to complete the the 2020 season.

TY for your support

#WeAreCOL

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.