Coldzera kertoo saaneensa tarjouksia neljältä eri joukkueelta! – Avaa tuntemuksiaan penkittämisestään

Marcelo ”coldzera” David on kertonut haastattelussa ESPN Esports Brasilille saaneensa kyselyitä neljästä eri joukkueesta.

Marcelo ”coldzera” David kertoo haastattelussaan ESPN Esports Brasilille saaneensa kyselyitä neljältä joukkueelta. Haastattelussa David kertoo myös analysoivansa tarjouksia, sillä Major-turnauksien jälkeen tapahtuu paljon muutoksia. Coldzeraa ei kuulemma mietitytä tämän suuri hintalappu, joka on huhujen mukaan yli kaksinkertainen kuin suurin yksittäisestä pelaajasta maksettu hinta.

Coldzera kertoo haastattelussa myös menevänsä Eurooppaan harjoittelemaan itsenäisesti. Davidia on myös harmittanut tapa, jolla edelliset joukkuekaverit ovat hänestä haastatteluissa puhuneet. Hän kokee joukkuekavereiden menneen liian pitkälle painottaessaan sitä, että joukkue on paremmassa asemassa ilman häntä.

Copyright: ESL | Bart Oerbekke

Coldzera kertoo tunteneensa, että joukkue yritti vyöryttää fanit pelaajan kimppuun. Supertähdestä tuntui, kuin joukkue olisi halunut saada hänet tuntemaan olonsa huonoksi siirron vuoksi, vaikka coldzera kertoo miettineensä ratkaisua vuoden. Tämän pelaajat myös Davidin mukaan tiesivät.

Joukkuetoverit ovat myöhemmin yrittäneet Davidin mukaan pehmintää tilannetta puhumalla, mutta coldzera ei ole vastannut yhteydenottoihin.

Coldzera myönsi myös joukkueen tehneen virheen edellisen kokoonpanon kanssa johon kuuluivat Jake ”Stewie2K” Yip ja Tarik ”tarik” Celik, jotka ovat päätyneet niittämään mainetta Liquidissa ja NRG:ssä. Coldzeran mukaan heidän ei olisi kannatanut luovuttaa kokoonpanon suhteen kommunikaatio-ongelmista huolimatta. Hän uskoo, että kokoonpano olisi tullut vahvemmaksi ajan kanssa.

Lähde: HLTV

Kuva: IEM Katowice 2019 / Jennika Ojala


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.