CoD-ikoni Nadeshot piti lupauksensa – palkitsi faninsa uusilla kuulokkeilla ja PS4:lla

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Satunnainen Warzone-pelaaja pöyristyi, kun kanssapelaajakseen asettui Call of Duty -legenda Matthew ”Nadeshot” Haag.

Nadeshotin Twitch-katsojille pelaajaksi paljastui aivan tavallinen 15-vuotias nuorukainen Private_Pyle.

Kierros ei ollut edes alkanut, ennenkuin Nadeshot huomasi, että jokin on pielessä. Striimaaja vitsaili, että ”sinun PS4 kuulostaa siltä, että se räjähtäisi millä sekunnilla tahansa.”

Pelin alkaessa 15-vuotias kertoi olevansa Nadeshotin sekä hänen peliorganisaationsa 100 Thievesin fani, joten amerikkalainen Call of Duty -legenda päätti nostaa panoksia.

”Jos voitamme tämän pelin, ostan sinulle uuden PlayStation 4 -konsolin.”

Paineet olivat 15-vuotiaalle kovat, ja ei kestänyt kauaakaan, kun Private_Pyle joutui voittamaan Gulag-taistelun.

Koko intensiivisen ottelun ajan Nadeshot ja Private_Pyle pitivät erinomaista kommunikaatiota pelistä ja hieman sen ulkopuolelta. 15-vuotias kertoi omistavansa 100 Thieves -vaatteita, mutta yksi asia vaivasi Nadeshotia pelin ajan.

Joukkuetoverinsa PlayStation-konsoli piti niin kovaa ääntä, että Nadeshot ei kuullut kaikkia pelin ääniä. Joissain tilanteissa CoD-legenda pyysi 15-vuotiasta mykistämään mikrofoninsa, sillä hän ei kuullut taustamelun alta tärkeitä askelia.

Peli päättyi jännitävään tilanteeseen, jossa Nadeshot jäi yksin kahta vihollista vastaan, jota ex-Call of Duty -ammattilainen ei voinut hävitä.

Nadeshot ehdotti voiton jälkeen, haluaisiko 15-vuotias PlayStation 4:n vai PlayStation 5:n tulevaisuudessa, josta ei ole vielä tietoa. Private_Pyle päätyi valitsemaan PlayStation 4:n, ja sai myös JBL:n uudet Quantum-kuulokkeet.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS