Satunnainen Warzone-pelaaja pöyristyi, kun kanssapelaajakseen asettui Call of Duty -legenda Matthew ”Nadeshot” Haag.

Nadeshotin Twitch-katsojille pelaajaksi paljastui aivan tavallinen 15-vuotias nuorukainen Private_Pyle.

Kierros ei ollut edes alkanut, ennenkuin Nadeshot huomasi, että jokin on pielessä. Striimaaja vitsaili, että ”sinun PS4 kuulostaa siltä, että se räjähtäisi millä sekunnilla tahansa.”

Pelin alkaessa 15-vuotias kertoi olevansa Nadeshotin sekä hänen peliorganisaationsa 100 Thievesin fani, joten amerikkalainen Call of Duty -legenda päätti nostaa panoksia.

”Jos voitamme tämän pelin, ostan sinulle uuden PlayStation 4 -konsolin.”

Paineet olivat 15-vuotiaalle kovat, ja ei kestänyt kauaakaan, kun Private_Pyle joutui voittamaan Gulag-taistelun.

Koko intensiivisen ottelun ajan Nadeshot ja Private_Pyle pitivät erinomaista kommunikaatiota pelistä ja hieman sen ulkopuolelta. 15-vuotias kertoi omistavansa 100 Thieves -vaatteita, mutta yksi asia vaivasi Nadeshotia pelin ajan.

Joukkuetoverinsa PlayStation-konsoli piti niin kovaa ääntä, että Nadeshot ei kuullut kaikkia pelin ääniä. Joissain tilanteissa CoD-legenda pyysi 15-vuotiasta mykistämään mikrofoninsa, sillä hän ei kuullut taustamelun alta tärkeitä askelia.

Peli päättyi jännitävään tilanteeseen, jossa Nadeshot jäi yksin kahta vihollista vastaan, jota ex-Call of Duty -ammattilainen ei voinut hävitä.

Nadeshot ehdotti voiton jälkeen, haluaisiko 15-vuotias PlayStation 4:n vai PlayStation 5:n tulevaisuudessa, josta ei ole vielä tietoa. Private_Pyle päätyi valitsemaan PlayStation 4:n, ja sai myös JBL:n uudet Quantum-kuulokkeet.

100T Nadeshot

@Nadeshot
One of my favorite videos I’ve ever uploaded...

Matched up randomly with a fan of mine on Warzone and told him that if we won, I’d buy him a brand new PS4 and send him a @JBLaudio Quantum headset.

ABSOLUTELY RIDICULOUS ENDING.
youtu.be/91MCvWxlzbA

RT’s appreciated.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r