Cloud9 ja FaZe kohtasivat vastakkain Majorien Legends Stagella paras yhdestä -formaatilla pelatussa ottelussa. Cloud9 poisti väärän kartan, ja jätti karttavalikoimaan vakipoistonsa Nuken. FaZe poisti toisen jäljellä olleen kartan Ancientin, ja näin joukkueet kohtasivat Nukessa, mitä Cloud9 ei ollut pelannut ikinä kyseisellä kokoonpanolla.

Hulvaton karttavalintaprosessi näkyy kokonaisuudessaan FaZe:n Major-vlogilla, mikä dokumentoi joukkueen matkaa Majorien Legends Stagelta aina mestaruuteen saakka.

Videolla Cloud9:n valmentaja Konstantin ”groove” Pikiner tokaisee adminille tehneensä väärän poiston. Groove halusi poistaa Nuken Overpassin sijaan, mutta tehty on jo tehty. Admini ei voi vaihtaa poistettua karttaa, sillä muuten prosessissa toinen voisi esimerkiksi tahalleen tehdä väärän karttavalinnan, ja katsoa miten toinen joukkue reagoi.

FaZe:n IGL Finn ”karrigan” Andersen pyytää tämän jälkeen pientä taukoa, jonka aikana hän käy kysymässä pelaajiltaan, mitä he haluavat tehdä. Karrigan antaa kaksi vaihtoehtoa – joko ei anneta kunnioitusta, ja pelataan Nukea tai mennään Ancient, ja poistetaan Nuke heidän puolestaan.

Yksi FaZe:n tähtipelaajista Russel “Twistzz” Van Dulken on vahvasti sitä mieltä, että urheilu on urheilua, ja jos he tekivät virheen, kuuluu heidän maksaa siitä. Håvard ”rain” Nygaard puolestaan viittaa vahvasti siihen, että joukkueen pitäisi mennä Ancientiin, sillä muuten ”Karma korjaa”.

FaZe:n Major-vlogin voit katsoa alta. Kyseinen karttavalintaprosessi alkaa kohdassa 05:00.

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!