Huh, Cloud9 White dominoi naisten Valorantia! Joukkue otti jälleen uuden turnausvoiton ja tällä kertaa kyseessä oli Riot Gamesin virallinen VCT-turnaus.

Cloud9 ilmoitti lähes vuosi sitten MAJKL-kokoonpanon kiinnittämisessä. Cloud9 White muodostettiin lokakuussa 2020 ja tänä vuonna joukkue on voittanut kaikki kolme Riot Gamesin VCT 2021 Game Changers -turnaukset.

Uusin voitto tuli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Shopify Rebellion kaatui finaalissa numeroin 3-1. C9W sai voitosta 20,000 dollaria.

Cloud9 Whiten ainoa karttatappio tuli finaalissa. Kaikki muut ottelut C9W otti puhtaasti 2-0.

VALORANT Esports NA

@valesports_na
Congratulations to @Cloud9 White on being crowned the @Verizon #VCTGameChangers Series 3 Champions!

🏆 @mel_anji
🏆 @alexismarieNY
🏆 @Annie_Dro
🏆 @katsumiFPS
🏆 @Jazzyk1ns

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Cloud9 kertoi ajatuksistaan naispelaamiseen liittyen noin vuosi sitten.

– Yksi hienoimmista asioista esportsissa ja kilpailullisessa pelaamisessa on, että toisin kuin perinteisessä urheilussa – pelaat hiirellä ja näppäimistöllä. Cloud9:n markkinointijohtaja Kristen Salvatore kertoi.

– Sillä ei ole väliä, kuka on näppäimistön takana, fyysisen kyvyn, sukupuolen tai kulttuuritaustan suhteen. Millään näistä ei ole merkitystä. On olemassa kaikki syyt siihen, että tämän pitäisi olla todella tehokas tapa muuttaa sitä, mitä ihmisten mielestä joukkueen pitäisi olla, Kristen jatkoi.

Tulevaisuus näyttää, että pystyykö Cloud9 White haastamaan maailman parhaita Valorant-kokoonpanoja – sukupuolesta riippumatta.

Cloud9 White:

  • Melanie “meL” Capone
  • Jasmine “Jazzyk1ns” Manankil
  • Annie “Annie” Roberts
  • Alexis “alexis” Guarrasi
  • Katsumi

Lue myös: Tässä on Team Liquidin viimeinen mahdollisuus – otteluparit julki

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!