Cloud9 haluaa selkeästi viedä asiaa eteenpäin, että naiset voivat myös pärjätä samalla lailla esportsissa kuin miehetkin.

Sunnuntai-iltana Cloud9 ilmoitti signeeranneensa viisi uutta pelaajaa heidän toiseen Valorant-joukkueeseen, joka kulkee niemellä Cloud9 White.

– Yksi hienoimmista asioista esportsissa ja kilpailullisessa pelaamisessa on, että toisin kuin perinteisessä urheilussa – pelaat hiirellä ja näppäimistöllä. Cloud9:n markkinointijohtaja Kristen Salvatore kertoi.

– Sillä ei ole väliä, kuka on näppäimistön takana, fyysisen kyvyn, sukupuolen tai kulttuuritaustan suhteen. Millään näistä ei ole merkitystä. On olemassa kaikki syyt siihen, että tämän pitäisi olla todella tehokas tapa muuttaa sitä, mitä ihmisten mielestä joukkueen pitäisi olla, Salvatore jatoi.

Viisikko pelasi ennen MAJKl -nimen alla. Joukkue dominoi FTW Summer Showdown -turnauksessa, joka oli pelkästään naisille suunnattu turnaus. Ainuttakaan karttatappiotta kärsinyt MAJKl vei turnauksen helposti nimiinsä ja kuittasi hulppeat 25 000 dollaria.

Joukkue edustaa ensimmäisen kerran Cloud9 Whitea 26. lokakuuta alkavassa Riot First Strike -turnauksessa, joka on Major-karsintaturnaus.

MAJKL dominoi FTW Summer Showdown -turnausta, joka oli suunnattu pelkästään naispuolisille pelaajille. 50,000 dollarin turnauksessa meno oli ylivoimaista, sillä kokoonpano ei hävinnyt yhtään karttaa. A-lohkossa viisi voittoa viidestä ottelusta ja jatkopeleissä kolme kertaa 2-0 tulos toivat joukkueelle mukavan 25,000 dollarin potin.

Joukkueen kokoonpano näyttää tältä:

Melanie “meL” Capone
Jasmine “Jazzy” Manankil
Annie “Annie” Roberts
Katsumi
Alexis “alexis” Guarrasi

Cloud9

@Cloud9
Who run the World?

We are excited to announce alongside @ATT our newest @PlayVALORANT roster who's ready to take over. Please welcome #C9WHITE to the C9 family! #C9WIN

🔸 @alexismarieNY
🔸 @annie_dro
🔸 @Jazzyk1ns
🔸 @katsumiFPS
🔸 @mel_anji

Watch: youtu.be/udYWafjeWaU

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.