Cloud9 on irtisanonut Fortnite-tähtiensä Ryan ”Chap” Chaplon ja Noah ”Vivid” Wrightin sopimukset, alle kuusi kuukautta kaksikon liittymisestä organisaation riveihin.

Team Liquidista ostettu kaksikko kertoi irtisanomisesta itse Twitterissä, paljastaen päätöksen syiden olevan myös heille epäselvät. Cloud9 ei ole julkaissut asiasta vielä omaa virallista lausuntoaan.

– VAPAA AGENTTI…LOL, kertoi Chap asiasta lyhyesti ja ytimekkäästi.

Chapin lyhyt twiitti sai Fortnite-yhteisön hyvin hämilleen siitä, mitä oikein on tapahtunut. Pian sen jälkeen, julkaisi myös Vivid lausunnon asiasta.

– Menin tänään palaveriin C9:n Fortnite-managerin (Robin) kanssa, joka ilmoitti minulle periaatteessa heti, että minä ja Chap lähdemme joukkueesta tänään. En saanut todellista selitystä miksi, kertoi Vivid.

– En ole vihainen C9:lle. Ymmärrän sen olevan vain bisnestä. On vain hullua miten voimme omistautua organisaatiolle 2-3 vuoden ajaksi ja emme saa mitään päätösvaltaa siitä mitä teemme, mutta he voivat päättää kaiken mitä meillä tekevät, milloin vain haluavat, Vivid lisäsi.

Shokkiyllätyksenä ilmoitti hän myös eläköityvänsä nyt ammattipelaamisesta, sillä hänellä ei ole tarpeeksi energiaa etsiä uutta organisaatiota.

– Minulla ei ole energiaa etsiä nyt uutta organisaatiota, ja en halua jatkaa ammattipelaamista ilman varmuutta toimeentulostani. Joten… Voi kai sanoa että eläköidyn.

Vividin ilmoitus keräsi tuhansittain tsemppaavia kommentteja faneilta, monien ollessa hyvin surullisia lempipelaajansa eläköitymisestä.

Mielenkiintoista onkin jäädä nyt seuraamaan, mitkä perustelut organisaatio itse antaa kaksikon yllättävälle irtisanomiselle.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Team Liquid / Cloud9