Cloud9:n entinen CS:GO-kokoonpanon kolme pelaajaa ja yksi valmentaja on irtisanottu koronavirukseen liittyvien sääntörikkomusten vuoksi, kertoo organisaatio.

Rush B median mukaan Cloud9 on irtisanonut Ian ”motm” Hardyn, Johnny ”JT” Theodosioun, Aran ”Sonic” Groesbeekin ja valmentaja Tiaan ”Tc” Coertzenin sopimuksen, kun he ovat toistumiseen rikkonut koronavirus säännöksiä, joita Cloud9 on pelaajilleen antanut. Josh ”⁠oSee⁠” Ohmin sopimusta ei purettu, sillä hän ei asu virallisesti Cloud9:n joukkuetalossa.

Joukkue oli saanut kirjallisia ja suullisia varoituksia rikkomalla yrityksen antamaa käytäntöä kutsumalla vieraita Cloud9:n joukkuetaloon. Sopimukset irtisanottiin, kun nelikko toisti saman varoituksista huolimatta.

– Yksityiskohdat, joilla on todella merkitystä, on tämä, että luvattomien vieraiden tuominen Cloud9:n taloon sen jälkeen, kun heille kerrottiin, että tämä ei ole hyväksyttävää. Syy, miksi tätä ei voi hyväksyä, johtuu siitä, että asetat henkilöstömme vaaraan, Cloud9:n toimitusjohtaja Jack Etienne kertoi lausunnossaan.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.