ChrisJ FunPlus Phoenixiin lainalle – konkarin uralle tärkeä turnaus edessä?

Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix hankki lainalle mousesportsin AWP-tähti Chris ”chrisJ” de Jongin.

FunPlus Phoenix ilmoitti signeeraaneensa pitkään huhutun ex GODSENTin kokoonpanon maanantaina, mutta viidettä pelaajaa ei ilmoitettu.

Organisaatio päätti ottaa DreamHack Open -turnaukseen lainalle kokoonpanoon kokoaikaiseksi huhutun Chris ”chrisJ” de Jongin.

Luultavasti FunPlus Phoenix tahtoo katsoa, miten chrisJ sopii joukkueen kokoonpanoon ennen kokoaikaista signeerausta. ChrisJ on vielä sopimuksessa mousesportsin kanssa, joten organisaation täytyy ostaa AWP-tähti saksalaisorganisaatiosta.

Keskiviikkona alkava DreamHack Open -turnaus on 30-vuotiaalle ChrisJ:lle tärkeä turnaus hänen uransa jatkon kannalta. Pitkään CS-kentillä toiminut konkari tulee varmasti löytämään joukkueen, mutta potentiaaliset vaihtoehdot ovat vähissä. FunPlus Phoenix on tällä hetkellä yksi parhaimmista ratkaisuista, joten toivotaan, että turnaus menee nappiin ja osapuolet saavat sopimuksen kirjattua.

Voi myös olla mahdollista, että osapuolet eivät ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen tulevasta sopimuksesta, jonka vuoksi tätä turnausta varten ChrisJ otettiin mukaan lainalle ja sopimus viimeistellään lähiviikkoina.

FunPlus Phoenixin kokoonpano on nyt:

🇫🇮 Jesse ”zehN” Linjala
🇸🇰 Martin ”STYKO” Styk
🇲🇪 Pavle ”maden” Bošković
🇩🇰 Asger ”farlig” Jensen
🇳🇱 Chris ”chrisJ” de Jong (lainassa)

🇸🇪 Jonatan ”Devilwalk” Lundberg (valmentaja)

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: EPICENTER


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille