Chapter 2 toi Fortniteen myös hidastelua – katso ensiapuvinkit lagiin

Fortniten grafiikkapäivitykset aiheuttavat osalle pelaajista harmaita hiuksia. Alta löytyy onneksi vinkkejä, joista saattaa olla apua ongelmista kärsiville.

Fortniten Chapter 2 toi mukanaan ison liudan uudistuksia, sekä parannuksia myös pelin grafiikoihin. Päivitysten optimointi ei ilmeisesti kuitenkaan ole mennyt aivan putkeen, sillä monet pelaajista ovat kohdanneet huomattavaa tökkimistä ja muita graafisia ongelmia. Muun muassa Turner ”Tfue” Tenney ilmaisi tuskastumisensa pelin ongelmiin.

LUE MYÖS: Fortnite Chapter 2 on nyt pelattavissa! – peli sai kokonaan uuden kartan ja muita uudistuksia

Epic Games ei ole vielä ilmoittanut ajankohtaa, jolloin mahdollisia korjauksia olisi tulossa. Onneksi lagista kärsiville on tarjolla muutama kikka, jotka tarjoavat hieman helpotusta korjauspatchia odotellessa. Esimerkiksi Dexerto.com on koonnut hyviä vinkkejä, joita sekä PC- että konsolipelaajien kannattaa kokeilla:

PC:llä pelin asetuksista kannattaa asettaa Frame Rate Limit alle kahteensataan, rajoittamattoman eli unlimitedin sijasta. V-sync ja Motion Blur on suositeltua ottaa pois päältä, ja varjojen laatua kannattaa laskea Shadows kohdasta. Myös tekstuurien laadun säätämistä voi kokeilla.

Konsolipelaajille ei valitettavasti ole tarjolla yhtä hyviä säätömahdollisuuksia. Pientä apua on mahdollista kuitenkin saada ottamalla toistaiseksi Video-asetuksista Replayiden tallennus pois päältä.

Kuva: Epic Games.