Call of Dutyn maailmanmestaruus ratkaistiin Galen Centerissä Los Angelesissa viikonlopun aikana. Voittajaksi nousi hieman yllättäen Los Angeles Thieves.

COD-kauteen lähdettäessä Thievesiä ei rankattu ennakkosuosikkien joukkoon. Joukkue oli muuttunut, kun ”Octane” ja ”Envoy” liittyivät joukkueeseen ”Kennyn” ja ”Drazahin” seuraksi. Ensimmäiset kilpailut eivät paljoa luvanneet, mutta hiljalleen joukkue alkoi päästä vauhtiin ja voitti muun muassa Major IV:n.

Mestaruusviikonloppuun lähdettäessä Thievesiä pidettiin mustana hevosena, mutta mikään ennakkosuosikki se ei ollut. Joukkueen peli kuitenkin parani loppua kohden ja voitti mestaruuden jopa suvereenisti Finaalissa LA Thieves voitti hallitsevan mestari Atlanta FaZen 5-2. Mestaruus toi joukkueelle 1,2 miljoonaa dollaria.

Kaikille pelaajille mestaruus oli ensimmäinen. Päävalmentaja Jkapista vasta toinen, joka on voittanut mestaruuden sekä pelaajana että valmentajana. Apuvalmentaja ShAnE:lle mestaruus oli niin ikään ensimmäinen, sillä hän ei pelaajana yltänyt saavutukseen.

Call of Duty League

@CODLeague
Everyone doubted them, but they proved the critiques wrong 😠

@LAThieves | #LAThieves | #CDLChamps