Perjantaina Madridissa alkavissa BLAST Pro Series -otteluissa pelataan paljon Nukea ja Dustia.

ENCEn pelit alkavat ensimmäisellä kierroksella Natus Vincereä vastaan Miragessa. Mirage on turnauksessa harvinaista herkkua, sillä tällä hetkellä sitä tullaan pelaamaan vain kaksi ottelua ja molemmissa peleissä toisena osapuolena on NaVi.

Toisella kierroksella ENCE pelaa ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan Nukessa. Nuke on turnauksen pelattavimpi karttoja ja siltikin karttaa pelataan ainoastaan kolme kertaa.

Toisena päivänä ratkotaan paikat finaalissa

Kolmas kierros tapahtuu vasta lauantaina ja ENCEn osalta se on amerikkalaista Cloud9-joukkuetta vastaan. Karttana ottelussa on jälleen Nuke.

Neljännellä kierroksella ENCEn vastaan asettuu maailmanrankingin ensimmäisellä sijalla ainakin toistaiseksi keikkuva Astralis. Ottelu pelataan Dust 2:ssa, joka on todettu olevan Astraliksen lähes rikkoutumattomassa kuoressa se Akilleen kantapää. Dust 2 on turnauksen pelatuin kartta, sillä sitä pelataan neljä kertaa. Kolmena näistä neljästä kerrasta toisella osapuolella pelaa Astralis.

Viimeisellä kierroksella ENCE saa vastaansa joko Giantsin tai Movistar Ridersin. Näiden joukkueiden kohtaamisiin ei karttoja vielä ole valittu, sillä joukkueet ratkaisevat paikan turnauksessa perjantaina, muutamaa tuntia ennen ensimmäisiä pelejä.

Alta voit kuulla ENCEn fiiliksiä ennen pelejä.

Katso Højdepunkt: BLAST Pro Series Madrid – BLAST Backstage Ence (lähettäjä: BLASTProSeries) sivulla www.twitch.tv