Torstaina mennään ja kovaa! BLAST Premier Spring Groups pudotuspeliparien ennakko julki eurheilu.org’in toimesta. Luvassa on aluksi kolme otteluparia.

BLAST Premier Spring Groups 2022 -turnauksen lohkovaihe on ohi ja pudotuspelit käynnistyvät torstaina. Lohkovaihe oli siitä erilainen, että jokainen joukkue pääsi pudotuspeleihin, mutta sijoitettiin eri vaiheisiin.

Potissa on 177,498 dollaria ja kuusi (6) paikkaa BLAST Spring Finals -turnaukseen.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
The Spring Group stage is over, and the Gauntlet is all set up 👀

First up is the Elimination Stage on Thursday Feb 3 💥

@Complexity vs @mibr
@natusvincere vs @TeamLiquidCS
@EvilGeniuses vs @BIGCLANgg

#BLASTPremier

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

MIBR vs. Complexity

Arvioitu alkamisaika: Torstai kello 14.00
Kenet voittaja kohtaa? Team Vitality

Pudotuspelit käynnistävät Complexityn ja MIBR Clanin välinen mittelö. Uudistunut Complexity kohtaa brasilialaisen kokoonpanon.

Lohkovaiheessa Complexity hävisi molemmat ottelunsa ja sitä ennen tammikuu alkoi kahdella tappiolla Funspark ULTI 2021 -turnauksessa.

Complexity ei ole voittanut yhtään ottelua uuden organisaation alla, mutta lähtee silti ennakkosuosikkina brasilialaisia vastaan.

MIBR nosti akatemiajoukkueesta lahjakkaan Breno ”brnz4n” Poletton edustusjoukkueeseen pelaamaan turnausta varten ja katseet kohdistuvat häneen.

Joukkue aloitti suurella pamauksella voittamalla maailman parhaana pidetyn Natus Vinceren ja brnz4n oli scoreboardin kärjessä.

Lue lisää: Natus Vincere sai karmean alun turnaukselle – kaksi tappiota!

MIBR hävisi Natus Vinceren voiton jälkeen OG:lle ja Astralikselle 9-16.

Joukkueiden coret kohtasivat marraskuussa ja silloin Extra Salt (Complexity) voitti 2-0 (16-13 & 16-5).

Materiaali on vahvasti Complexityn puolella ja brasilialaisten pitäisi lähteä kotimatkalle, mutta joukkue on valmis yllättämään.

Erikoinen taisto mihin kannattaa kiinnittää huomiota on se, että mukana on kaksi pelaajaa taistelemassa turnauksen huonoimman AWP-pelaajan tittelistä. Adriano ”WOOD7” Cerato on miinuksella 14 tappoa ja rating näyttää 0.84. Paytyn ”junior” Johnson on koko turnauksen huonoiten pelannut pelaaja, kun kahden kartan jälkeen miinusta on 15 tappoa ja rating 0.62.

Lue myös: FIFA-marketin pimeä puoli – pelaajat käyttävät hyväksi traagisia tilanteita

Natus Vincere vs. Team Liquid

Arvioitu alkamisaika: Torstai kello 17.30
Kenet voittaja kohtaa? Ninjas in Pyjamas

Nyt on herkkua tarjolla heti ensimmäisellä kierroksella. Vuoden 2021 paras CS-joukkue ja uudistunut Team Liquid kohtaavat ja häviäjä suuntaa ulos turnauksesta.

Team Liquid pelasi erittäin tiukan lohkovaiheen, sillä kaikki kolme peliä päättyivät jatkoajan jälkeen. Kaksi tappiota FaZe Clanille tarkoitti, että joukkue joutuu hakemaan vauhtia puolivälieristä asti ja paperilla ei olisi voinut parempaa vastustajaa saada eteen.

Team Liquidin pitää toivoa, että Natus Vincere ei ole herännyt talviunilta, mutta edellinen ottelu Astralista vastaan näytti pelottavan karhun heräilevän: Aleksandr ”s1mple” Kostyliev (28-23).

Keith ”NAF” Markovic on hyvässä formissa, mutta ”Kapteeni Amerikan” paluu Valorantista ei ole mennyt kolmen kartan perusteella hienosti. Nicholas ”nitr0” Cannella on eniten miinuksella koko turnauksesta (37) ja rating masentava 0.74.

Natus Vinceren pitäisi hoitaa otteluparista voitto ja jatkaa perjantaille Ninjas in Pyjamasia vastaan.

BIG Clan vs. Evil Geniuses

Arvioitu alkamisaika: Torstai kello 19.30
Kenet voittaja kohtaa? Astralis

Ennakkoon mahdollisesti tasaisin ottelupari torstain kolmesta pelistä. BIG Clan on merkitty ennakkosuosikiksi, mutta taitava Evil Geniuses voi helposti viedä altavastaajan roolissa voiton.

Team Vitality antoi joukkueiden debyyttiottelussa turpaan isolla kädellä, kun EG jäi 16-3 jyrän alle. Team Liquidin kanssa tappio tuli vasta jatkoilla ja voittokaan ei olisi ollut vääryys. Timothy ”autimatic” Tan paluu Valorantista ei ole ollut helppoa: 25 tappoa ja 41 kuolemaa.

BIG Clan hävisi kahdesti Ninjas in Pyjamasille ja voitti Complexityn lukemin 16-10.

Turnaus on katsottavissa niin englanniksi, kuin suomeksi koko tapahtuman ajan.

Lähde: Hltv
Kuva: Blast

Lue myös: PGL järjestää vuoden ensimmäisen CS-majorin toukokuussa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!