Pelien nopeuspelaaminen on yhä suositumpaa ja tämän takia osa pelaajista on kehittänyt omia tiukkoja sääntöjä siihen miten peli pitää saada pelattua läpi. Esimerkiksi alkuperäinen Super Mario Bros. voidaan suorittaa siten, ettei pelaaja kerää yhtään kolikkoa, esinettä tai talla yhtäkään vastustajaa.

Osa haasteista alkaa olla jo epäinhimillisen haastavalla tasolla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sama Mario pelattuna läpi siten, ettet kertaakaan katso eteenpäin?

Mutta mitä saadaan kun yhdistetään Zelda: Breath of the Wild ja ilmiöksi noussut Netflix elokuva Bird Box? No tietenkin koko Zelda pelattuna läpi silmät sidottuna.

Nimimerkillä CrystalSaver esiintyvä pelaaja otti haasteen vastaan ja pelasi koko valtavan pelin läpi side silmillään. Tämän on jo itsessään varsin haastava suoritus, sillä BotW on yksinkertaisesti valtava peli. Mutta ei tässä vielä kaikki. Hän suoritti myös kaikki pelin keskeisimmät questit, eikä hän käyttänyt esimerkiksi Amiiboja avukseen.

Käsittämättömältä kuulostava suoritus onnistui ajassa 103:43:34. Mainittakoon, että itselläni kyseinen peli suoriutui läpi suunnilleen samoissa tuntimäärissä ihan silmät auki.

Voit katsoa CrystalSaverin taistelun Calamity Ganonia vastaan täältä.

Sadly, I think I have to do the run another day :(. Was expecting an email but never got a response :(
Thank you everyone for watching the BOTW Blindfolded finale tonight, and thank you so much for all your love and support out there! Thanks to Twitch for allowing me to appear on front page and show the world what's possible in this crazy gaming community of ours! <3 <3 <3

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli