G2:n toimitusjohtaja Carlos ”ocelote” Rodriguez on eronnut tehtävästään. Syynä on hänen syntymäpäivillään kuvattu video.

Rodriguez juhlisti viime viikolla syntymäpäiviään ja julkaisi juhlista videon, jossa esiintyi kiistelty Andrew Tate. Entinen potkunyrkkeilijä on herättänyt runsaasti negatiivista julkisuutta muun muassa naisvastaisuudellaan ja kommenteillaan naisten hyväksikäytöstä sekä pahoinpitelystä. Hänet onkin bannattu suurimmasta osasta sosiaalisen median alustoista.

Rodriguez sai runsaasti kritiikkiä osakseen juhliessaan Taten kanssa. Hän vieläpä puolusti ystävyyttään Tateen, jonka jälkeen kritiikkivyöry kasvoi niin suureksi, että Rodriguez päätti vetää omat johtopäätöksensä.

– Tämä on hyvin vaikea päätös kokemukselle, joka on muuten ollut hyvin merkityksellinen ja iloinen. Otan täyden vastuun siitä mitä on tapahtunut muutaman viime päivän aikana. Ja luottakaa minuun, kun sanon, että tunnen oloni ihan v***n rikkinäiseksi sen takia, Rodriguez kertoi Twitterissä julkaisemassa eroviestissään.

Rodriguez ei menettänyt vain työpaikkaansa selkkauksen takia, mutta G2 menetti sen takia todennäköisesti myös sille käytännössä luvatun paikan ensi vuoden Pohjois-Amerikan VALORANT-liigassa. Paikan menettäminen maksaa G2:lle miljoonia dollareita.