Australialainen Grayhound karsi itsensä IEM Sydney 2019 -turnaukseen!

Grayhound kaatoi finaalissa ORDER:n 3-1 ja karsi itsensä IEM Sydney 2019 -turnaukseen.

Oseanian karsinnoissa kahdeksan joukkuetta taisteli yhdestä paikasta huhtikuun 30. päivä alkavaan 250 000 dollarin turnaukseen. Ottelut olivat paras kolmesta, finaalin ollessa paras viidestä.

Grayhound sai aloittaa finaalin yhden kartan edulla, sillä he olivat päässeet finaaliin ylemmän bracketin kautta. Alemmasta bracketista tullut ORDER sai valita ensimmäisen kartan ja valitsikin kartaksi Miragen. Mirage meni Grayhoundin hyvästä alusta huolimatta niukasti ORDER:lle 16-13.

Ottelun toisessa pelatussa kartassa mentiin Grayhoundin valitsemaan Overpassiin. Ollie ”DickStacy” Tierney näytti todella miksi kartta oli Grayhoundin valinta pamauttamalla tiskiin 29 frägiä ja siivittämällä joukkueensa 16-10 voittoon. Näin Grayhound sarjassa 2-1 johtoon.

Ottelun ”neljännessä” kartassa etappina oli Nuke ja tämäkin kartta oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Ensimmäinen puoli meni Grayhound:n nimiin niukasti 8-7, mutta toisen puolen vahvasti aloittanut ORDER meni rinnalle ja johtoon tilanteeseen 12-9. Tästä sen enempää huolestumatta Grayhound vastasi haasteeseen ja kaahasi itsensä erä- ja ottelupalloon. 15-12 ottelupiste ei vielä tuottanut tulosta, mutta seuraavalla kierroksella Grayhound pääsi juhlimaan karsintapaikan varmistumista. Nuke Grayhoundin nimiin 16-13 ja koko ottelupari 3-1.