Grayhound kaatoi finaalissa ORDER:n 3-1 ja karsi itsensä IEM Sydney 2019 -turnaukseen.

Oseanian karsinnoissa kahdeksan joukkuetta taisteli yhdestä paikasta huhtikuun 30. päivä alkavaan 250 000 dollarin turnaukseen. Ottelut olivat paras kolmesta, finaalin ollessa paras viidestä.

Intel® Extreme Masters

@IEM
Congratulations to @ORDER_army for taking out @ChiefsESC in an epic 2-1 series.

Only two teams remain in the #IEM Sydney Oceania closed qualifier, one team will qualify for the main event.

Up next: Bo5 @grayhoundgaming vs. @ORDER_army

twitch.tv/esl

Grayhound sai aloittaa finaalin yhden kartan edulla, sillä he olivat päässeet finaaliin ylemmän bracketin kautta. Alemmasta bracketista tullut ORDER sai valita ensimmäisen kartan ja valitsikin kartaksi Miragen. Mirage meni Grayhoundin hyvästä alusta huolimatta niukasti ORDER:lle 16-13.

Ottelun toisessa pelatussa kartassa mentiin Grayhoundin valitsemaan Overpassiin. Ollie ”DickStacy” Tierney näytti todella miksi kartta oli Grayhoundin valinta pamauttamalla tiskiin 29 frägiä ja siivittämällä joukkueensa 16-10 voittoon. Näin Grayhound sarjassa 2-1 johtoon.

Ottelun ”neljännessä” kartassa etappina oli Nuke ja tämäkin kartta oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Ensimmäinen puoli meni Grayhound:n nimiin niukasti 8-7, mutta toisen puolen vahvasti aloittanut ORDER meni rinnalle ja johtoon tilanteeseen 12-9. Tästä sen enempää huolestumatta Grayhound vastasi haasteeseen ja kaahasi itsensä erä- ja ottelupalloon. 15-12 ottelupiste ei vielä tuottanut tulosta, mutta seuraavalla kierroksella Grayhound pääsi juhlimaan karsintapaikan varmistumista. Nuke Grayhoundin nimiin 16-13 ja koko ottelupari 3-1.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.