Astralis teki kauniin kiitosvideon, sillä heidän tähtipelaaja Nicolai ”dev1ce” Reedtz siirtyi Ninjas in Pyjamaksen organisaatioon.

25-vuotias tanskalainen Nicolai ”dev1ce” Reedtz on kiistämättä yksi CS:GO -historian parhaista pelaajista. Hän on ollut tasaisesti huipulla vuodesta 2014 lähtien ja tärkeä osa Astralista.

Astralis aloitti organisaationa matkan tammikuussa 2016 kiinnittämällä kysymysmerkkinä pelanneen entisen Team SoloMidin kokoonpanon.

Sen jälkeen organisaatio on voittanut huimat neljä major-turnausta: ELEAGUE Atlanta 2017, FACEIT London 2018, IEM Katowice 2019 ja StarLadder Berlin 2019. Kahdessa näistä device oli koko majoreiden arvokkain pelaaja. Jokaisessa neljässä hänen rating oli vähintään 1.26.

Kokoonpano oli Nukessa huimassa 31 LAN-ottelun voittoputkessa, mutta ENCE onnistui katkaisemaan sen BLAST Pro Series Madrid -turnauksessa 2019. Jopa 16-9 hävityssä kartassa Device oli plussalla.

Devve on voittanut urallaan eniten HLTV:n MVP-palkintoja. 2018 Hän voitti jopa seitsemän (7) kertaa arvokkaimman pelaajan palkinnon.

Katso kaunis kiitosvideo tästä.

Muutamia parhaita paloja

Devicen henkilökohtaisia voittoja ja tilastoja pääset katsomaan tästä.

Lue myös: Shokkisiirto: Astraliksen AWP-tähti device siirtyy ruotsalaisen NIP-joukkueen matkaan!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.