Astralis ilmoitti keskiviikkona, että organisaatio ryhtyy harjoittamaan tulevaisuuden lupauksia uudella ohjelmallaan.

Päätarkoituksena on työskennellä nuorien pelaajien kanssa, jotka voivat tulevaisuudessa murtautua Astraliksen pääjoukkueeseen.

Astraliksen uudessa Astralis Talent -kehittämisohjelmassa päävalmentajana toimii entinen CS:GO-ammattilainen Dennis ”vnG” Vang, joka pelasi muun muassa Peter ”duphreeh” Rasmussenin kanssa DreamHack Winter -turnauksessa vuonna 2012. Ohjelman avustavaksi valmentajaksi nimettiin Astraliksen pääjoukkueen valmentaja Danny ”zoni” Sørensen.

Talenttijoukkue työskentelee ja pelaa Kööpenhaminassa samoissa tiloissa, missä itse Astralis pelaa. Tammikuun alussa alkava ohjelmaan sisältyy todennäköisesti yksi tai kaksi kokeneempaa pelaajaa, mutta Astraliksen tulevaisuuden suunnitelmat on työskennellä pääosin 14-20-vuotiaiden pelaajien kanssa.

– Alusta alkaen olemme keskustelleet siitä, miten voimme toteuttaa lahjakkuuksien kehittämistä, ilman että meidän tarvitsee tinkiä muilta alueilta. Meistä tuntuu vihdoin, että meillä on resurssit ja tilat ja olemme saaneet paljon kokemusta, jota meillä ilmeisesti ei ollut aloittaessamme, Astraliksen urheilujohtaja Kasper Hvidt kertoi.

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
Today we are launching Astralis Talent, our new talent development initiative.

#AstralisFamily

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.