Astralis lisäsi onnea CS-kokoonpanoon, kun organisaatio kiinnitti Philip ”⁠Lucky⁠” Ewaldin kuudenneksi pelaajaksi. Täytettävänä on isot AWP-pelaajan saappaat.

Maailman menestyneimpiin CS-organisaatioihin kuuluva Astralis toi 18-vuotiaan Philip ”Lucky” Ewaldin joukkueen uudeksi AWP-pelaajaksi. Lucky edusti Trickediä, mutta Astralis osti nuoren lupauksen itselleen. Nyt kokoonpanossa on kuusi pelaajaa, mutta Lukas ”gla1ve” Rossanderista on lähiaikoina tulossa isä, joten isommasta kokoonpanosta voi olla hyötyä.

Edwald on loistanut CS:GO:n alemmalla tasolla, mutta Astraliksen paidassa alkaa todellinen testi maailman parhaita vastaan.

– Philip on nuori pelaaja, joka on osoittanut valtavaa potentiaalia. Häntä ei ole vielä testattu CS:n korkeimmalla tasolla, joten ei ole oikein hänelle tai joukkueelle verrata Edwaldia muihin, mutta hänellä on sitä mitä olemme etsineet ja uskomme vahvasti, että hän osoittaa taitonsa alusta alkaen, Astraliksen Kasper Hvidt kommentoi.

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
Thank you for once again developing great talent @TRICKED_esport! Been a pleasure working with you. 👏

Read the full announcement: astralis.gg/post/astralis-…

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Trickedin kanssa pelannut Lucky tiedustaa mahdollisuuden.

– Olen todella nauttinut ajastani Trickedissä ja minulla on vain kiitettävää heille. Kun Astralis koputtaa oveen, niin kaikki muuttuu. Se on epäilemättä yksi ammattimaisimmista organisaatioista ja tunnen jo olevani tervetullut sekä osa perhettä.

Ennen AWP oli legendaarisen Nicolai ”dev1ce” Reedtzin käsissä eli paineita löytyy.

– Tiedän, että jotkut ihmiset tulevat vertaamaan minua dev1ceen, mutta kukaan ei voi tehdä sitä, mitä hän tekee. Toivon, että pystyn osoittamaan kuka olen sekä tekemään kovasti töitä voidakseni osallistua auttamaan joukkuetta omalla tavallani.

Kuva: Astralis

Lue myös: CS-konkari KennyS kokeili Valorantia – katso huvittava pätkä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!