Astraliksen tähtipelaaja Dev1ce kritisoi Gaulesia CS:GO-huijaussyytöksistä – ”nössöin asia mitä voit tehdä”

Uutisoimme viime viikolla brasilialaisjoukkue MIBR:n joutuneen kovan kritiikin kohteeksi. Nyt myös brasilialainen CS:GO-selostaja Alexandre ”Gaules” Borba on saanut siitä osansa.

Lue lisää: Rasismia, fanien käyttämistä aseina, tiimikavereiden kiusaamista – MIBR on kovan kritiikin kohteena

Chaos EC ja MIBR kohtasivat 22. kesäkuuta cs_summit 6 North America -turnauksen avauspelissä. Ottelu päättyi Chaosin 2-1 voittoon, jonka seurauksena joukkueen pelaajat Nathan ”leaf” Orf, sekä Erick ”Xeppaa” Bach joutuivat huijaussyytöksien kohteeksi.

Olivatpa syytökset totta tai ei, ovat molemmat pelaajista saaneet niskaansa suuren määrän internet-vihaa, ja jopa tappouhkauksia MIBR:n faneilta.

28. kesäkuuta lisäsi Gaules lisää bensaa liekkeihin, twiittaamalla kuvan Chaos vs. Ze Pug Godz -ottelun tilastoista. Chaos oli hävinnyt pelin 0-2.

Gaules ei kirjoittanut twiitissään mitään, mutta viesti oli selvä – miten Chaos voi pelata niin hyvin MIBR:iä vastaan, mutta hävitä kyseiselle, melkein täysin tuntemattomalle kokoonpanolle?

Jotkut CS:GO-yhteisön jäsenet pitävät tätä todisteena siitä, että Chaosin pelaajat tosissaankin huijasivat MIBR:ää vastaan. Joidenkin mielestä Gaules taas vain piiskaa kuollutta hevosta, jatkaen joukkueen pelaajien häiriköimistä.

Vähän tämän jälkeen, Astraliksen tähtipelaaja Nicolai ”dev1ce” Reedtz twiittasi myös oman mielipiteensä asiasta.

”Huijariksi kutsuminen on nössöin asia mitä voit tehdä. Hyväksy tappiosi, jatka eteenpäin ja opi,” dev1ce kirjoitti.

”Vaikuttaja, joka ei ole ollut itse edes serverillä ja silti kutsuu huijareiksi, olen sanaton. Miten hän voisi ikinä tietää?” dev1ce jatkoi.

Vaikka Chaos EC:stä otetut klipit saattavat näyttää epäilyttäviltä, ei asiasta voi olla kuitenkaan 100% varma.

Jäämme seuraamaan asian etenemistä.

Lue myös: Kaksi ottelua päivään, välissä vain kymmenen minuutin tauko – CS-pelaajat näreissään otteluiden tiheydestä

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Astralis / Gaules