Astraliksen Bubzkji laittoi siirtohuhuille stopin – Thorin twiittailee tilastoja: ”Vain 16 karttaa 7 kuukaudessa”

© Kuva: Astralis

Lucas ”Bubzkji” Andersen on Astraliksen CS:GO-joukkueen varapelaaja, joka pääsee taitotasoonsa nähden harmittavan vähän kentälle.

Astraliksen kuudentena pelaajana oleva Lucas ”Bubzkji” Andersen on kertonut Cybersport.ru:n hänestä tekemän siirtohuhuraportin sisältävän virheellistä tietoa.

Bubzkji sanoi, ettei yleensä kommentoi hänestä liikkuvia huhupuheita, mutta kokee niiden olevan hyvin vahingollisia niin hänelle, kuin niiden julkaisijallekin.

Hän kertoi, että vaikka hän haluaisikin saada enemmän peliaikaa, ei ole olemassa aktiivista suunnitelmaa, jossa hän lähtisi Astraliksesta tai liittyisi johonkin toiseen joukkueeseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vain päivää myöhemmin Bubzkjin lausunnosta, twiittasi e-urheilutoimittaja Duncan ”Thorin” Shields useamman kerran koskien 22-vuotiaan tanskalaisen pelitilastoja.

Thorin huomautti, että sitten Bubzkjin viimeisen MAD Lionsin riveissä 22.6.2020 pelatun ottelun, on hän pelannut 7 kuukaudessa yhteensä vain 16 karttaa, joista puolet olivat ennen kuin Andreas ”Xyp9x” Højsleth palasi Astraliksen kokoonpanoon.

Tämä tarkoittaa Bubzkjin pelanneen keskimääräisesti vain yhden kartan 12,5 päivän välein, ja vielä aikana, jolloin CS:ää on pelattu eniten ja tiheimmin sen koko kilpailullisen historian aikana.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikkakaan Thorin ei sitä tällä kertaa esille tuonut, paistaa twiiteistä läpi jälleen selvä Astralis-kritiikki. Viimeksi marraskuussa, kritisoi hän organisaation uutta kehittämisohjelmaa, sanoen Astraliksen kiinnittävän nuoria pelaajia niin sanottuun ”sopimusvankilaan”.

Lue lisää: Thorin kritisoi Astraliksen uutta kehittämisohjelmaa – ”Astralis yrittää allekirjoittaa nuoria pelaajia p*skoihin sopimuksiin”

Myös syyskuussa, kritisoi Thorin Astraliksen päätöstä pitää Bubzkji joukkueen penkillä:

– Tervetuloa Astraliksen ajanjaksoon, jossa he tuhlaavat yhden parhaista nuorista lahjakkuuksista penkillä istumiseen ja onnittelevat itseään samalla nerokkaista innovaatioistaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2021, on Bubzkji päässyt pelikentille tasan kerran BLAST Premier Global Final 2020 -turnauksessa, Astraliksen finaalitappiossa Natus Vincereä vastaan.

Onkin mielenkiintoista nyt seurata, aikooko Astralis antaa hänelle tänä vuonna enemmän peliaikaa viime vuoteen verrattuna, vai jatkaako Bubzkji vain tanskalaisjoukkueen penkkien lämmittämistä.

Lue myös: OG:n Nathan ”NBK-” Schmitt on pelannut CS:ää jo 11 vuotta ammattilaisena – katso kuva vuosien takaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.