Lucas ”Bubzkji” Andersen on Astraliksen CS:GO-joukkueen varapelaaja, joka pääsee taitotasoonsa nähden harmittavan vähän kentälle.

Astraliksen kuudentena pelaajana oleva Lucas ”Bubzkji” Andersen on kertonut Cybersport.ru:n hänestä tekemän siirtohuhuraportin sisältävän virheellistä tietoa.

Bubzkji sanoi, ettei yleensä kommentoi hänestä liikkuvia huhupuheita, mutta kokee niiden olevan hyvin vahingollisia niin hänelle, kuin niiden julkaisijallekin.

Hän kertoi, että vaikka hän haluaisikin saada enemmän peliaikaa, ei ole olemassa aktiivista suunnitelmaa, jossa hän lähtisi Astraliksesta tai liittyisi johonkin toiseen joukkueeseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vain päivää myöhemmin Bubzkjin lausunnosta, twiittasi e-urheilutoimittaja Duncan ”Thorin” Shields useamman kerran koskien 22-vuotiaan tanskalaisen pelitilastoja.

Thorin huomautti, että sitten Bubzkjin viimeisen MAD Lionsin riveissä 22.6.2020 pelatun ottelun, on hän pelannut 7 kuukaudessa yhteensä vain 16 karttaa, joista puolet olivat ennen kuin Andreas ”Xyp9x” Højsleth palasi Astraliksen kokoonpanoon.

Tämä tarkoittaa Bubzkjin pelanneen keskimääräisesti vain yhden kartan 12,5 päivän välein, ja vielä aikana, jolloin CS:ää on pelattu eniten ja tiheimmin sen koko kilpailullisen historian aikana.

Thorin

@Thorin

Thorin

@Thorin
Bubzkji's last match for MAD Lions was on the 22nd of June 2020. In the seven plus months since then he has played 16 maps of Counter-Strike.

Half of those came before Xyp9x returned in November.
Since joining Astralis he averages one map of CS played every 12.5 days. In the most dense and oversaturated era of Counter-Strike ever witnessed.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikkakaan Thorin ei sitä tällä kertaa esille tuonut, paistaa twiiteistä läpi jälleen selvä Astralis-kritiikki. Viimeksi marraskuussa, kritisoi hän organisaation uutta kehittämisohjelmaa, sanoen Astraliksen kiinnittävän nuoria pelaajia niin sanottuun ”sopimusvankilaan”.

Lue lisää: Thorin kritisoi Astraliksen uutta kehittämisohjelmaa – ”Astralis yrittää allekirjoittaa nuoria pelaajia p*skoihin sopimuksiin”

Myös syyskuussa, kritisoi Thorin Astraliksen päätöstä pitää Bubzkji joukkueen penkillä:

– Tervetuloa Astraliksen ajanjaksoon, jossa he tuhlaavat yhden parhaista nuorista lahjakkuuksista penkillä istumiseen ja onnittelevat itseään samalla nerokkaista innovaatioistaan.

Thorin

@Thorin
Welcome to the period of Astralis where they waste one of the best young talents on the bench, all while congratulating themselves on being genius innovators.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2021, on Bubzkji päässyt pelikentille tasan kerran BLAST Premier Global Final 2020 -turnauksessa, Astraliksen finaalitappiossa Natus Vincereä vastaan.

Onkin mielenkiintoista nyt seurata, aikooko Astralis antaa hänelle tänä vuonna enemmän peliaikaa viime vuoteen verrattuna, vai jatkaako Bubzkji vain tanskalaisjoukkueen penkkien lämmittämistä.

Lue myös: OG:n Nathan ”NBK-” Schmitt on pelannut CS:ää jo 11 vuotta ammattilaisena – katso kuva vuosien takaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.