Italialainen joukkue Samsung Morning Stars on voittanut Assebly Winter -pelitapahtumassa järjestetyn Overwatch-turnauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalainen Team Gigantti joutui tyytymään hopeasijaan. Erityisen mielenkiintoisen pelistä teki se, että joukkueet olivat jo kohdanneet aiemmin saman päivän aikana. Tuolloin Gigantti vei voiton ja pakotti Samsung Morning Starsin häviäjien lohkoon.

Turnaus alkoi Team Gigantin kannalta hyvin ja joukkue onnistui voittamaan ensimmäisenä kohtaamansa Trailblazersin 3-0. Myöhemmin Gigantin kohtaama Samsung Morning Stars kaatui 3-2. Kuitenkin häviäjien lohkoon pudonnut joukkue dominoi peliä NYYRIKKI FROSTIA vastaan ja näin italialainen joukkue jatkoi matkaansa loppuotteluun, jossa se nujersi Gigantin lukemin 3-1.

Samsung Morning Stars kuittasi voitollaan turnauksen pääpotin, joka oli 5,000 euroa. Kuitenkaan Team Gigantti ei joutunut lähtemään tyhjin käsin paikalta, sillä joukkue sai hopeasijoituksestaan 3,000 euroa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli