ENCE on voittanut Assembly Winter 2019 CS:GO -turnauksen. Ennakkosuosikkina tapahtumaan lähtenyt joukkue kohtasi finaalissa HAVU Gaming -joukkueen, joka oli aiemmin kaatanut saksalaisen Alternate aTTaXin.

Finaali käytiin siis suomalaisten joukkueiden välillä ja potti oli kotimaisittain kova, 7,000 euroa.

HAVU Gaming ja ENCE ottivat kiivaasti yhteen, mutta ensimmäisen kartan (Dust2) ENCE kuittasi itselleen 16-14. Seuraava kartta (Train) oli puolestaan ennakkosuosikin suvereenia dominointia. ENCE varmisti pelin itselleen lukemin 16-2 ja näin joukkue kaappasi itselleen turnauksen mestaruuden jälleen kerran.

Näin kaksi päivää pelatut ottelut saivat päätöksen ja ENCE lunasti kaikki itseensä kohdistuneet odotukset. Mutta mitä muuta voimme odottaa tiimiltä, joka on tällä hetkellä maailmantilastossa sijalla 14?

ENCE

@ENCE
CS || GGWP CHAMPIONS AGAIN!! We win @assemblyparty @ROGtournament as we take the series @ence 2-0 @HAVUgaming 🏆