VMP ilmoitti tiedotteessaan etsivänsä Artic Invitationalin kanssa esports-tuottajaa 14.9. pelattavaan Arctic Invitational-tapahtumaan.

”Suomen suurimman esports-tapahtuman titteliä kantava Arctic Invitational rekrytoi määräaikaiseen työsuhteeseen esports-tuottajaa. Esports-tuottaja pääsee mukaan järjestämään Suomen ensimmäistä areenatasoista sports-tapahtumaa ja toimimaan kumppanien kanssa. Lisäksi valittu henkilö saa toteuttaa tapahtumaan liittyviä kampanjoita ja eri kanavissa nähtävää markkinointia.”, kerrotaan VMP:n tiedotteessa.

Hakuaika työhön on avoinna 24.5. asti. Määräaikainen työsuhde alkaa heinäkuun alussa ja kestää 3 kuukautta. Mielenkiintoisimmat hakijat kutsutaan haastatteluun toukokuun lopulla.

“Tarvitsemme joukkoomme innovatiivista ja osaavaa henkilöä mukaan tekemään Suomalaista esports-historiaa. Asenne ratkaisee, mutta kokemuksestakin on hyötyä!”, sanoo Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa.

Hakemusten käsittelijänä toimii VMP Varamiespalvelu ja se toimiikin myös konsultoijana Arctic Invitationalille oikean henkilön valinnassa. VMP esittää kiinnostuksensa työllistämisestä esportsin alalla ja haluaa tukea toiminnallaan alan kehitystä työelämälähtöiseen suuntaan.

”VMP työllistää vuosittain 20 000 henkilöä lähes 4000:n asiakkaan työtehtäviin. Meillä on jatkuvasti auki erikoisia ja ainutlaatuisia työpaikkoja, kuten nyt haussa oleva esport-tuottaja. Näiden uniikkien työtilaisuuksien lisäksi etsimme jatkuvasti työntekijöitä vaihteleviin ja myös niihin tavanomaisimpiin työtehtäviin koko Suomessa lapista etelään. Vaikka nyt tähän kampanjaan valitaan vain yksi tuottaja, pystymme samalla tarjoamaan töitä ja uusia urapolkuja sadoille nuorille ja aikuisille.” kommentoi VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

Eezy Henkilöstöpalvelut

@eezyhenkilosto
Etsimme Arctic Invitationaliin esports-tuottajaa! Yksi onnekas pääsee tekemään töitä Suomen suurimman esports-tapahtuman parissa. Tsekkaa oheinen video ja HAE: vmp.fi/tyonhakijalle/… #esportsfi #VMPxEsports #esportsduunia @ArcticInv

Esports tuottajan paikkaa pääset hakemaan tästä.