Monet pelaajat ovat kertoneet saaneensa rangaistuksia matsien hylkäämisestä, vaikka ongelmat johtuvat pelin omista palvelinongelmista.

Apex Legendsissä on esiintynyt erittäin harmillisia ongelmia pelin neljännen kauden ja uusien päivitysten myötä. Erityisesti konsolipelaajia ovat kiusanneet erittäin epävakaasti toimivat pelipalvelimet. Monet pelaajat ovat kohdanneet pelaamisen mahdottomaksi tekevää lagia ja jopa yhteyskatkoja.

LUE MYÖS: Apex Legendsin konsoliversio on monilla pelaajilla ”lähes pelikelvoton” – kehittäjien mukaan korjaus tulossa hyvin pian

Pelin kehittäjä Respawn Entertainment ilmoitti olevansa tietoinen ongelmista, ja korjauksen luvattiin tulevan ”hyvin pian”. Toistaiseksi ongelmat ovat kuitenkin jatkuneet ja nyt monet pelaajat ovat myös kertoneet saaneensa rangaistuksia matsien hylkäämisestä, vaikka kyseessä on ollut yhteysongelma pelipalvelimeen tai jopa koko serverin kaatuminen.

after a ton of pub matches that went smoothly i decided to do ranked even though i said i wouldnt, boom…it lagged super hard and code:net error me again , came back to this from apexlegends

”Ottelun hylkäämisestä” jaettu automaattinen rangaistus on aiheuttanut pelaajille kymmenestä minuutista jopa kuuteen tuntiin kestäviä jäähyjä uusien pelien etsimiselle. Osa pelaajista on myös kertonut menettäneensä ranking-pisteitä yhteyskatkojen takia, mutta tätä eivät kaikki esimerkiksi Redditissä kommentoineet pelaajat vahvistaneet.

Toistaiseksi pelaajilla ei ole vaihtoehtoina muuta kuin riskeerata mahdolliset jäähyt ja pisteiden menetyksen, tai odottaa Respawnin lupaamaa korjausta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Respawn Entertainment.