Apex Legends on ylittänyt 50 miljoonan pelaajan rajapyykin.

Apex Legends löi kaikki ällikällä nousemalla vain muutamassa viikossa yhdeksi pelimaailman puhutuimmaksi peliksi. Apex pyyhälsi myös Twitch-suoratoistopalvelussa kaikkien muiden pelien ohi seuratuimmaksi teokseksi.

Nyt kun Apex Legends on ollut ulkona noin kuukauden on sen pelaajakunta saavuttanut uuden rajapyykin. Respawn Entertainmentin toimitusjohtaja Vince Zampella paljasti Twitter-viestissään, että kaikkineen pelaajia on kertynyt kuukauden aikana yli 50 miljoonaa kappaletta:

Vince Zampella

@VinceZampella
Thank you to the 50 million players that have shown up in the first month since Apex Legends launched! You have all made this something special and there's much more to come!

Tällainen lentävä lähtö ohittaa heittämällä esimerkiksi Fortniten startin, mikä tulee hyvin ilmi alla näkyvästä kaaviosta:

Roundhill Investments

@roundhill
$EA has a certified hit on its hands. #ApexLegends continues to grow it’s player count at a faster rate than Fortnite’s launch.

50 million in 28 days.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli