Anssi ”Andypyro” Huovinen yllätti kävelemällä BB-taloon. Suomen suosituin pelistriimaaja meni sunnuntaina tuntemattoman porukan sekaan.

Tositelevision ystävien suuri päivä oli 5. syyskuuta, kun Big Brother käynnistyi. BB-taloon käveli 16 asukasta ja mukana on pelimaailmalle tunnetu Anssi ”Andypyro” Huovinen. 16 asukkaasta Anssin lisäksi tunnetumpi nimi on keihäänheittäjä Sanni Utriainen.

Striimauksen lisäksi Huovinen on ollut kilpapelaajana Methodin riveissä ja parhaimmillaan hän lukeutui Suomen parhaisiin PUBG-pelaajiin.

Andyllä oli sunnuntaina Twitch-lähetys päällä nimellä ”Japanilainen ilta”. Tunnin intron jälkeen Andy nähtiin istumassa tuolilla ja kävelevän pois huoneesta. Tämän jälkeen hän pikaisesti haki lasin ja lähti pois. Fanit totesivat chatissa heti tilanteen olevan pelkkä nauhoitus. Hieman yli kahden tunnin striimissä näkyi pelkkä huone, mutta 2 tunnin ja 15 minuutin kohdalla striimissä alkoi soimaan ”Jebaited Song”. Samoihin aikoihin hänet nähtiin BB-talossa.

Andyn Twitter-tunnukselta laitettiin twiitti, missä hän kertoo menoista ja siitä, että striimeihin palaillaan kun kerkeää.

𝕬𝖓𝖉𝖞𝖕𝖞𝖗𝖔 💸

@RealAndyPyro
BRB tuli muita menoja tänää, katotaa livejä ku kerkee taas. @BigBrotherSuomi

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Katso: Suomalainen striimaaja voitti mielettömän summan nettikasinolla – hulvaton reaktio

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!