Olipahan yö! Aleksin G2 lähetti tanskalaiset kotiin kolmen kartan jälkeen. Seuraava vastustaja tulee olemaan erittäin vaikea Team Vitality.

IEM Dallas 2022 -turnauksessa kaksi isoa organisaatiota kohtasi ja molemmat olivat pakkovoiton edessä. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa voiton nappasi G2 ja Astralis lähetettiin kotiin.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Nuken, Dust2:n ja Vertigon. Astraliksen valitsemassa Nukessa tanskalaiset vei pistoolikierroksen nimiinsä, mutta se oli ainoa mitä joukkue vei, sillä G2 murskasi heidät 16-5 Ilya ”m0NESY” Osipovin johdolla.

Intel® Extreme Masters

@IEM
If @G2esports are able to convert their map pick then @AstralisCS will be eliminated from #IEM Dallas! 😬

📺: twitch.tv/esl_csgo

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Astralis oli yhden kartan päässä tippua koko turnauksesta ja G2 pääsi seuraavaksi omaan valintaan. Dust2 ei kuitenkaan tuonut tukea ja turvaa, vaan ison pettymyksen. Tanskan esports-jätti hoiti molemmat pistoolikierrokset itselleen ja kartan numeroin 10-16.

G2 Esports

@G2esports

G2 Esports

@G2esports
@MosesGG you're thinking of a skink, which is a little lizard
Choke2 hours

Time to decide it all on Vertigo

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

G2 käytti Twitterissä kuvassa ”itkevää” Nikola ”NiKo” Kovačia, mutta reaktio kuvasi paremmin Vertigon ensimmäisen puoliskon tunteita, sillä supertähdellä peli ei luistanut. Nikolan tilastot olivat 15 kierroksen jälkeen 3-2-12 ja ADR vain 32.7.

Astralis voitti CT-puolen 6-9, mutta siitä alkoi G2:n ja NiKon nousu. Supertähti alkoi näyttämään hyvältä ja puolustus piti erinomaisesti. Paljon kritiikkiä saanut Audric ”JACKZ” Jug ratkaisi viimeisellä kierroksella tapoillaan 16-10 voiton G2:n hyväksi. Jopa NiKo kampesi itsensä ylös ja lopetti kartan tilastoilla 15-15.

17-vuotias m0NESY esitteli taitojaan AWP:n kanssa Vertigossa.

G2 pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 22.30 ja vastassa on Team Vitality. Voittaja jatkaa pudotuspeleihin ja tappio tarkoittaa turnauksesta tippumista.

Dallasin infopaketti:

  • Turnaus: IEM Dallas 2022
  • Sijainti: Dallas, Yhdysvallat
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 30.5-5.6.
  • Palkintopotti: 250,000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Otteluohjelma: HLTV
  • Striimit: ESL TV 1 & ESL TV 2

Lähteet: Hltv/Liquipedia

Lue myös: Huhut olivat totta: Virtus Pro kiinnitti K23:n kaksikon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!