On vain ajan kysymys kunnes Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uusi CS:GO-joukkue julkistetaan.

Sosiaalinen media on alkanut täyttyä mystisistä vihjeistä, ja näyttää siltä että OG:n uusi kokoonpano näkee päivänvalon mitä pikimmiten.

Tanskalainen CS:GO-joukkue North ilmoitti 2. joulukuuta myyneensä Valdemar ”valde” Bjørn Vangsån vielä toistaiseksi nimettömälle organisaatiolle. Kaiken järjen mukaan tämä organisaatio on kuitenkin Dota 2:n parissa ennennäkemätöntä menestystä saavuttanut OG, joka on ilmoittanut kokoavansa nyt myös CS:GO-joukkueen.

Valde on yksi viidestä pelaajasta, ketä OG:n tulevaan kokoonpanoon on huhuiltu jo pitkään. OG vaihtoi Valden siirron jälkeen Twitter-nimensä myös mystisesti ”unnamed teamiksi”, ja twiittasi seuraavaa.

Do you fancy some announcements?

Myös Team Vitality ilmoitti Twitterissä irroittaneensa Nathan ”NBK-” Schmittin joukkueesta. NBK on myös yksi OG:n uuteen joukkueeseen huhutuista pelaajista.

Team Vitality 🐝

@TeamVitality
Thanks for your investment and your passion. You will be forever part of our 1st ever CSGO line-up and for that we will always be grateful.
Thanks for everything @NBK . Farewell.

Eikä siinä kaikki, myös Aleksib on lähiaikoina kiusoitellut fanejaan mystisillä Shh-emoji postauksillaan, sekä retweettaamalla erään fanin ”Comeback soon!?” kommentin.

Unnamed Teamin, tai OG:n tuleva kokoonpano näyttää nyt huhujen mukaan seuraavalta:

Nathan ”NBK-” Schmitt
Aleksi ”Aleksib” Virolainen
Valdemar ”valde” Bjørn Vangså
Issa ”ISSAA” Murad
Mateusz ”mantuu” Wilczewski

Uutista päivitetty 3.12. kello 19:08. (Team Vitality twiittasi irroittaneensa NBK:n joukkueesta.)

Lähteet: DotEsports/Twitter, Kuva: ENCE – Jussi Jääskeläinen