Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG koki tappion cs_summit 7 -turnauksen puolivälierissä tanskalaiselle Heroicille.

OG:n alkuvuosi ei ole lähtenyt yhtä valoisasti käyntiin kuin viime vuosi loppui. Cs_summit 7 -turnauksessa kansainvälisen joukkueen otteet ovat näyttäneet epävarmoilta ja se nähtiin myös lauantai-iltana, kun Heroic onnistui kaatamaan OG:n turnauksen puolivälierissä kartoin 2-0.

Eilisillan kohtaamisessa ensimmäisenä nähtiin Heroicin valitsema Nuke, jonka OG aloitti välttävästi CT-puolelta. Puolenvaihdossa kierrokset olivat Heroicille 10-5. OG onnistui kuitenkin kaventamaan ottelua voittamalla pistoolikierroksen ja ecokierrokset, mutta CT-puolelta pelannut Heroic ei antanut vastustajalleen hirveästi vaihtoehtoja. OG onnistui pääsemään tilanteeseen 12-14, mutta sen jälkeen Heroic meni omia menojaan ja nappasi kartan nimiinsä lukemin 16-14.

Toisena karttana nähtiin OG:n valitsema Inferno, joka alkoi OG:n kannalta katastrofimaisesti. Hyökkäyspuolelta aloittanut OG onnistui keräämään ennen puoltenvaihtoa ainoastaan kolme kierrosta ja ottelu näytti olevan ohi. CT-puolelle päästyä, OG aloitti comebackinsa, jonka ansiosta joukkue nousi lopulta 10 kierrokseen, mutta T-puolen alakuloisuus vaikutti niin suuresti, että Heroic nappasi myös Infernosta voiton, mutta tällä kertaa lukemin 16-10.

Tappio tarkoittaa OG:lle turnauksen loppua. OG kuittasi siltikin turnauksen 5-8. sijalta 5 000 dollaria. Aleksib:n johtama joukkue nähdään seuraavan kerran pelikentillä 4. helmikuuta BLAST Premier Spring Groups 2021 -turnauksessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.