Aleksib:n OG teki valtavan nousun ja juhli 2-1-voittoa – playoff-haaveet pysyivät elossa!

Aleksib ”Aleksib” Virolaisen OG piti playoff-haaveet elossa, voittamalla maailmanlistan viidenllä sijalla olevan fnaticin.

Kansainvälinenjoukkue OG ja fnatic pelasi tiistaina neljätuntisen ottelun, josta OG lähti voittajana lukemin 2-1 (Inferno 12-16, Mirage 19-15, Dust 2 16-13).

Ottelu oli menossa 2-0 ruotsalaisille, mutta OG teki valtavan nousun terroristeiltä Miragessa.

OG ja fnatic ottivat ensin toisistaan mittaa Infernossa. Ensimmäinen puolisko meni niukasti lukemin 9-6 ruotsalaisille. Ottelu jatkui tasaisena ja näytti siltä, että OG olisi pystynyt ottamaan valitsemansa kartan nimiinsä, mutta tilanteessa 12-12 fnaticilla oli ainoastaan paremmet pistoolit, jolla he onnistuivat voittamaan kierroksen ja tuhoamaan OG:n rahapankin.

Fnatic vei pistoolikierroksen voitettuaan kaikki seuraavat kierrokset ja näin Inferno kirjattiin ruotsalaisjoukkueelle lukemin 16-12.

Fnaticin valitsemassa Miragessa peli näytti tiettyyn pisteeseen aika lailla samanlaiselta kuin Infernossa. Ensimmäinen puolisko meni fnaticille 9-6, ja joukkue eteni 13-7-johtoon, kunnes Aleksib sai koottua pelihengen takaisin ja joukkue kampesi tasoihin ja ohi.

Lopulta kartanvoittaja jouduttiiin ratkaisemaan jatkoajalla, jolla OG oli ylivoimainen, ottaen jatkoajan nimiinsä antamatta kierrostakaan lukemin 19-15.

Viimeisessä ja ratkaisevassa kartassa OG oli varsin kovassa iskussa. OG sai terroristeinä yhdeksän kierrosta. Puolenvaihdon jälkeen fnatic yritti päästä vielä peliin mukaan, mutta lopulta OG juhli 2-1-voittoa, ottaen Dust 2:n nimiinsä lukemin 16-13.

OG:n pelit ESL Pro Leaguen stage 2:ssa jatkuvat vielä kahden ottelun verran.

Seuraavan kerran OG:n nähdään peliservereillä keskiviikkona, kun vastassa on tanskalaisjoukkue Astralis. Ottelu alkaa 23.00 Suomen aikaa.

OG on tällä hetkellä lohkon kolmantena, voittaen yhden ottelun ja hävittyään kaksi.

Kuva: Jak Howard – Blast