Aleksib:lle aikainen syntymäpäivälahja – OG otti vakuuttavan voiton Mousesportsista!

Aleksi ”Aleksib” Virolainen sai aikaisen syntymäpäivälahjan, kun joukkue voitti vakuuttavasti Mousesportsin kartoin 2-1.

Mirage:

Ottelun alku näytti pahalta. OG oli 7-0 häviöllä, mutta alkukankeudun jälkeen OG kokosi palaset kasaan ja alkoi ottamaan kierroksia toisensa perään. Ensimmäinen puolisko terroristeiltä päättyi 8-7 Aleksi ”Aleksib” Virolaisen joukkueen eduksi.

Toisella puoliskolla OG:n peli näytti upealta. Joukkue oli jopa yhden kierroksen päässä koko kartan voitosta, mutta Mousesports pystyi ottamaan viimeisen kierroksen nimiinsä ja viemään ottelun jatkoajalle.

Mousesports sai viimeisestä kierrosvoitosta itseluottamusta ja vei lopulta ensimmäisen kartan jatkoajalla lukemin 19-16.

Train: 

Mousesportsin valitsemassa Trainissa OG tuhosi vastustajat. Joukkue otti terroristeilta 12 kierrosta.

CT-puolelta sama meno jatkui; OG antoi Mousesportsille ainoastaan kaksi kierrosta ja vei kamppailun päätöskarttaan voittaen Trainin murskaisasti lukemin 16-5.

Inferno:

Viimeisessä ja ratkaisevassa kartassa OG oli irti Trainin tapaan. Mousesportsilla ei ollut mitään palaa ja kierrokset menivät OG:lle toisensa jälkeen. Mousesports sai ensimmäisellä puoliskolla ainoastaan yhden kierroksen. Aleksib:n johdolla OG otti ratkaisevan kartan nimiinsä murskalukemin 16-2.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen viettää huomenna 23-vuotissyntymäpäiviään.

OG kohtaa ESL Pro Leaguessa seuraavan G2:n. Ottelu alkaa tiistaina kello 15.25,

Kuva: Blast Premier