Aleksi ”allu” Jalli oli ilmiliekeissä, kun ENCE ja Copenhages Flames kilpaili ESL Road to Rio -turnauksen yhdeksännestä sijasta.

ENCE oli myöhään tiistai-iltana vahvempi suoraan kahdessa kartassa lukemin kartoin (Inferno 22-20, Train 16-5).

Ensimmäisenä nähtiin Copenhagen Flamesin valitsema Inferno. Tanskalaiset aloittivat kartan hyvin, vieden T-puolelta yhteensä yhdeksän kierrosta. ENCEn onneksi joukkueen AWP-pelaaja Aleksi ”allu” Jalli piti tiimiänsä pystyssä, ja suomalaiset onnistuivat nousemaan takaisin peliin mukaan. Ottelu eteni aina jatkoajalle saakka. Jatkoaika oli tiukkaa vääntöä ja ensimmäisen kartan voittajaa haettiin vasta toiselta jatkoajalta, kun lopulta ENCE oli vahvempi lukemin 22-20. Allu oli koko serverin tehokkain, latoen ilmiömäiset 45 tappoa taululle yhden kartan aikana.

Toisena karttana nähtiin ENCEn paras karttavalinta Train. Suomalaisjoukkue pelasi vaivattomasti ja onnistui voittamaan T-puolelta helposti puoliskon lukemin 10-5. Sama meno jatkui CT-puolella, eikä ENCE antanut kierrostakaan vastustajilleen enää. Loppulukemiksi Trainista kirjattiin 16-5.

Voiton myötä ENCE sijoittui turnauksen yhdeksännelle sijalle, saaden 800 RMR-pistettä.

ENCE nähdään seuraavan kerran peliservereillä toukokuun lopussa, kun Dreamhack Masters -turnaus alkaa 28. toukokuuta.