OG joutui taipumaan BLAST Premier -turnauksessa G2:lle suoraan kahdessa kartassa.

Karttavalinnoissa OG poisti ensin Vertigon ja G2 puolestaan Overpassin. Ensimmäisenä karttana valittiin Nuke, joka tuli OG:n puolelta. G2 valinnaksi kohdistui heidän kotikarttansa Dust2 ja viimeiseksi ja ratkaisevaksi kartaksi jäi Mirage.

Nuke:

OG aloitti ensimmäisen kartan T-puolelta ja nappasi suoraan 3-0-johdon, mutta ranskalais-serbialaisjoukkue vyöryi kovaa päälle ja ensimmäinen puolisko meni G2:lle lukemin 10-5.

OG:n vaikeudet jatkuivat myös CT-puolelta. G2 hallitsi karttaa ja sai tehtyä mahtavia rotaatioita, joiden kautta G2 otti avauskartan nimiinsä helposti lukemin 16-7.

Dust2:

G2 jatkoi toisessa kartassa siitä, mihin ensimmäinen jäi. OG oli aivan perässä juoksija ja G2 otti ensimmäisen puoliskon helpohkosti nimiinsä 12-3

Evil Geniusta vastaan T-puolelta loistanut OG ei pystynyt samaan ”comebackiin” kuin eilen. G2 vei myös toisen kartan helposti lukemin 16-5.

OG pelaa huomenna revanssin Evil Geniusta vastaan, josta voittaja selviytyy BLAST Premier Spring 2020 finaaleihin ja häviäjä joutuu koukkaamaan Showdown -tapahtumaan, mistä on myös mahdollisuus päästä BLAST Premierin finaaleihin.

KUVALÄHDE: blastpremier Twitch kuvakaappaus