Ice Challenge -turnauksen ensimmäisessä ottelussa kohtasi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG ja suomalaisjoukkue ENCE.

Karttaäänestyksessä ENCE pääsi valitsemaan ensimmäisenä ja nappasi Trainin. OG valitsi Overpassin ja viimeiseksi kartaksi jäi Inferno.

TRAIN:

OG aloitti kartan vaikuttavasti. Joukkue johti ensimmäistä puoliaikaa jo 9-4, mutta ENCE kipusi tilanteeseen 9-6. T-puolella OG:lla näytti olevan hieman vaikeuksia. ENCEn johto oli karannut jo 15-12:ta, mutta OG tuli tasoihin ja vei kartan jatkoajalle.

Jatkoaika meni OG:lle lukemin 19-17.

OG:lla oli kaikki avaimet voittoon jo ennen jatkoaikaa, mutta konkari Aleksi ”allu” Jalli venyi uskomattomiin suorituksiin. Hän oli joukkueensa paras pistemies 46:lla tapollaan

OVERPASS:

OG:n valitsemassa kartassa joukkueella ei näyttänyt olevan vaikeuksia. CT-puoliskolta OG nappasi jälleen yhdeksän kierrosta, eli puoliajalle mentiin lukemissa 9-6.

Toisella puoliskolla ENCE näytti olevan aivan perässä juoksijan roolissa. OG antoi ENCElle puoliajan jälkeen ainoastaan yhden kierroksen ja voitti kartan helposti nimiinsä lukemin 16-7.

OG kohtaa huomenna kello 15.45 Suomen aikaa Natus Vinceren ja GODSENTin välisen ottelun voittajan. ENCEn seuraava ottelu pelataan huomenna kello 23.15 josta häviäjä joutuu kotimatkalle.