Suomen kokenein pelinsisäinen johtaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen yllätti lauantaina, sillä hän kertoi Twitterissä, että on saanut luvan etsiä uusia mahdollisuuksia.

Lauantaina Suomen CS-skene sai ison pommin, kun Aleksi ”Aleksib” Virolainen ilmoitti, että on saanut G2 Esportsilta luvan etsiä uusia mahdollisuuksia muilta organisaatioilta. Lisäksi Aleksi ohjeistaa, että G2 Esportsin e-urheilun osaston johtajalle Julius Ylänteelle voi laittaa viestiä jos kiinnostusta on.

NAVI Aleksi

@AleksibCSGO
Hey everyone, I've been allowed by G2 to explore my options elsewhere.

Feel free to reach out to @G2Mayne if you have any interest.

More to follow.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Aleksib on ollut osa G2 Esportsin organisaatiota tammikuusta lähtien. Silloin G2 teki vaihtokauppaa OG:n kanssa ja Nemanja ”nexa” Isaković siirtyi toiseen joukkueeseen.

G2:n CS-joukkueesta löytyy supertähti Nikola ”NiKo” Kovač ja yksi kuumimmista lupauksista eli 17-vuotias Ilya ”m0NESY” Osipov, joten menestystä pitäisi tulla. Turnausvoitot ovat kiertäneet joukkueen kaukaa ja tulokset näyttävät surulliselta. Kölnissä ei pudotuspeleihin, Dallasissa ensimmäisellä kierroksella ulos ja majoreilla matka päättyi Legends Stagelle saldolla 2-3.

Kuva: G2 Esports

Lue myös: OG teki ison muutoksen! Viimeinen alkuperäinen jäsen sivuun

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!