Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on tähän mennessä vuoden paras pistoolipelaaja

© Kuva: BLAST

Counter-Strike: Global Offensiven parhaaksi pelaajaksi vuonna 2018 palkittu Natus Vinceren tähtipelaaja Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on jälleen elämänsä kunnossa.

Ukrainalaisella on tämän vuoden puolivälissä korkein HLTV rating pistoolikierroksilla. Tähtipelaajalla on 113 pelatussa kartassa 1.42 rating 2.0.

Katso s1mplen järjetön pistoolikierros ranskalaista G2:ta vastaan tästä.

Ukrainalaisen kannoilla on vuoden 2019 parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Mathieu ”ZywOo” Herbaut 1.40 rating 2.0:lla. Natus Vincere -joukkuetoveri Denis ”electronic” Sharipov on listalla seitsemäntenä 1.30 rating 2.0:lla.

22-vuotias ukrainalainen on pelannut Counter-Strikeä ammattitasolla yli kuusi vuotta. 16-vuotiaasta toksisesta ”lapsesta” on kasvanut aikuinen, pelissä sekä sen ulkopuolella. Nuorukainen oli unelmoinut joskus pelaavansa Natus Vinceren riveissä, mutta ensiksi hänen piti todistaa taitonsa.

Kaksi Major-turnausta vuonna 2016 todisti ukrainalaisen uskomattoman lahjakkuuden, yltäen jopa finaaliin asti ESL One Cologne 2016 -turnauksessa yhdysvaltalaisen Team Liquidin kanssa.

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on voittanut kahdeksan turnausta Natus Vinceren kanssa sekä yhteensä 10 MVP-palkintoa. Ukrainalainen oli ensimmäinen pelaaja, joka sai MVP-palkinnon turnauksesta, vaikka joukkueensa ei voittanut turnausta. (StarSeries i-League Season 4, voittaja mousesports)

Natus Vincere nähdään legendaarisessa kohtaamisessa lauantaina, kun organisaation 2010-kokoonpano kohtaa nykyisen kokoonpanonsa.

Lue lisää: Natus Vinceren alkuperäinen kokoonpano kohtaa tämänhetkisen joukkueen pelaajat!

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.