Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on tähän mennessä vuoden paras pistoolipelaaja

© Kuva: BLAST
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Counter-Strike: Global Offensiven parhaaksi pelaajaksi vuonna 2018 palkittu Natus Vinceren tähtipelaaja Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on jälleen elämänsä kunnossa.

Ukrainalaisella on tämän vuoden puolivälissä korkein HLTV rating pistoolikierroksilla. Tähtipelaajalla on 113 pelatussa kartassa 1.42 rating 2.0.

Katso s1mplen järjetön pistoolikierros ranskalaista G2:ta vastaan tästä.

Ukrainalaisen kannoilla on vuoden 2019 parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Mathieu ”ZywOo” Herbaut 1.40 rating 2.0:lla. Natus Vincere -joukkuetoveri Denis ”electronic” Sharipov on listalla seitsemäntenä 1.30 rating 2.0:lla.

22-vuotias ukrainalainen on pelannut Counter-Strikeä ammattitasolla yli kuusi vuotta. 16-vuotiaasta toksisesta ”lapsesta” on kasvanut aikuinen, pelissä sekä sen ulkopuolella. Nuorukainen oli unelmoinut joskus pelaavansa Natus Vinceren riveissä, mutta ensiksi hänen piti todistaa taitonsa.

Kaksi Major-turnausta vuonna 2016 todisti ukrainalaisen uskomattoman lahjakkuuden, yltäen jopa finaaliin asti ESL One Cologne 2016 -turnauksessa yhdysvaltalaisen Team Liquidin kanssa.

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on voittanut kahdeksan turnausta Natus Vinceren kanssa sekä yhteensä 10 MVP-palkintoa. Ukrainalainen oli ensimmäinen pelaaja, joka sai MVP-palkinnon turnauksesta, vaikka joukkueensa ei voittanut turnausta. (StarSeries i-League Season 4, voittaja mousesports)

Natus Vincere nähdään legendaarisessa kohtaamisessa lauantaina, kun organisaation 2010-kokoonpano kohtaa nykyisen kokoonpanonsa.

Lue lisää: Natus Vinceren alkuperäinen kokoonpano kohtaa tämänhetkisen joukkueen pelaajat!

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS