Aika ei vain riittänyt – ENCE on ilmoittanut vetäytyvänsä pois ESEA MDL -liigasta

Tällä hetkellä Suomen tunnetuin ja menestynein Counter-Strike: Global Offensive -joukkue ENCE on ilmoittautunut vetäytyvänsä pois ESEA MDL -liigasta.

Ilmoitus tuli pian sen jälkeen, kun joukkue oli voittanut Madridissa järjestetyn BLAST Pro Series -turnauksen. Tiimin taustalla toimiva organisaatio tiedottaa, että varsinainen syy kisan kesken jättämiselle on ajan puute.

Liigan runkosarjan aikana tiimit pelaavat yhteensä 17 online-ottelua ja MDL:n voittaja karsiutuu mukaan himoittuun ESL Pro Leagueen. ENCE oli jo ennättänyt pelaamaan MDL-liigan kaksi ensimmäistä ottelua, joista molemmat pelit päättyivät suomalaisjoukkueen tappioksi.

ENCE:n päävalmentaja Slaava ”Twista” Räsäsen mukaan he eivät olisi halunneet vetäytyä liigasta. Kuitenkaan käytettävissä ollut aika ei olisi yksinkertaisesti voinut riittää jäljellä olevien otteluiden pelaamiseen. Liigan otteluiden sijaan ENCE keskittyy nyt treenaamaan tulevia turnauksia varten.

ENCE:llä riittää ohjelmaa, sillä joukkue nähdään pelkästään tämän kuun aikana kahdessa Yhdysvalloissa järjestettävässä turnauksessa. Ensimmäinen tapahtuma on cs_summit 4 (23.-26.5.) ja toinen on kuun vaihteessa järjestettävä DreamHack Dallas (28.5.-2.6).

Kuva: STARLADDER