Activision järjesti Modern Warfare -kutsuturnauksen sisällöntuottajille – kutsuttujen joukossa vain muutama CoD-striimaaja

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Activisionin järjestämän Modern Warfare Streamer Invitationalin valittujen striimaajien lista hämmentää CoD-yhteisöä.

Tänään yöllä pelattavassa turnauksessa on jaossa 250 000 dollarin edestä palkintorahaa. Turnaukseen kutsutut 20 striimaajaa ovat jaettu neljään joukkueeseen, jotka kilpailevat tapahtuman voitosta. Turnauksen tarkempia tietoja, kuten pelattavia karttoja ja käytettävää turnausformaattia ei ole vielä paljastettu.

Järjestäjien turnaukseen kutsumien sisällöntuottajien lista aiheutti välittömästi hämmennystä, sekä Call of Dutyn faneissa että pelin striimaajissa. Activisioniin tapahtumaan valitsemista striimaajista vain muutama on varsinaisesti CoD-aiheisia sisällöntuottajia, kuten entiset ammattipelaajat Tyler ”TeePee” Polchow ja Davis ”Hitch” Edwards.

Loput kutsutuista näyttäisivät olevan todella sekalainen valikoima eri pelien strimaajia. Mukana ovat muun muassa Fortnite-pelaajat Noah ”Vivid” Wright ja Mason ”Symfuhny” Lanier, entinen Overwatch-ammattilainen Brandon ”Seagull” Larned, sekä paljon muita.

Activisionin tarkoituksena on todennäköisesti ollut laajentaa pelin näkyvyyttä kutsumalla mukaan pelin yhteisön ulkopuolisia nimiä. Erityisen ikävän tilanteesta tekee kuitenkin virallinen  ”COD_partner” -yhteistyötitteli, mitä osalle sisällöntuottajista on myönnetty. Monet jo pitkään Call of Dutya korkealla tasolla pelanneet ja/tai striimanneet pelaajat kokevat tulleensa täysin sivuutetuksi.

Sekalaisten striimaajien tähdittämä turnaus käynnistyy suunnilleen kello 2.00 aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, Suomen aikaa. Pelejä voi seurata Call of Dutyn viralliselta Twitch-kanavalta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Activision.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS