Activision Blizzard irtisanoi suuren määrän e-urheilutyöntekijöitään – tähtää verkkoturnauksien jatkamiseen pandemian loputtua

Activision Blizzard on irtisanonut suuren määrän e-urheilujaostonsa työntekijöitä, koronaviruspandemian siirrettyä suurimman osan turnauksista nettiin.

Sports Business Journalin mukaan Activision Blizzard on irtisanonut noin 50 e-urheilutyöntekijäänsä, yhtiön siirtäessä painoarvoa yhä enemmän digitaalisten tapahtumien ja turnauksien järjestämiseen. Raportin mukaan yhtiö tähtää jatkamaan käytäntöä myös pandemian loputtua.

Activision Blizzardin urheilu- ja viihdejohtaja Tony Petitti kertoi haastattelussa Overwatch- ja Call of Duty -liigojen kokevan eniten muutoksia irtisanomisien seurauksena. Yhtiö pyrkii nyt vähentämään riippuvuuttaan paikkaan rajoittuneista tapahtumista ja toimimaan mahdollisimman tehokkaasti verkon välityksellä.

– Opimme viime vuonna paljon siitä, miten liigat voidaan muuntaa verkkopelaamiseen, ja pyrimme viemään siitä parhaita käytäntöjä eteenpäin. Ajoituksen kannalta se on reaktio siihen, miten liigat pelaavat ja mitä resursseja meidän on varattava palvellaksemme parhaiten liigaa, omistajia, joukkueita ja faneja, Petitti kertoi haastattelussaan.

Yhtiö antaa nyt irtisanotuille työntekijöilleen lohdutukseksi 90 päivän erorahan, terveysetuudet vuodeksi eteenpäin, sekä 200 dollarin Battle.net-lahjakortin.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Artikkelikuva: Activion Blizzard


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.